FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
TDP - strajk kolarzy!

Co sądzisz o etapie TDP w Lublinie?
Kolarze mieli rację
3%
 3%  [ 1 ]
Kolarze nas oszukali
13%
 13%  [ 4 ]
Lata mi to
13%
 13%  [ 4 ]
Powinni zostać ukarani
10%
 10%  [ 3 ]
Zamiast TDP lepiej zprzeznaczyć pieniądze na Rajd Ziemi Lubelskiej
60%
 60%  [ 18 ]
Głosowań: 30
Wszystkich Głosów: 30

Autor Wiadomość
mikae 
prawdziwy tuner
ten zły

Auto: czarny mietek
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 17:10   TDP - strajk kolarzy!

Jak większość wie kolarze olali totalnie wszystkich w Lublinie i zatrzymali się po drugiej pętli.
Olewając organizatorów, sponsorów i przede wszystkim kibiców, zwłaszcza Lublinian którzy cały dzień borykali się z problemami przedostania z jednego końca miasta na drugi, stali w deszcze chcą obejrzeć ciekawą rywalizację a tu okazało się, że kolarze mają wszystkich w <pupcia>
Co o tym sądzicie? Może z powodu deszcze trzeba odwoływać tego typu imprezy? A może wszystkie i rajdy, wyścigi i F1 też?

"Zbuduj swoją stronę www w 30 minut!"

Piszę poprawnie po polsku
.
Ostatnio zmieniony przez mikae Sro Wrz 17, 2008 17:14, w całości zmieniany 1 raz  

polll6 
drag czempion

Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 17:17   

nienawidze tych gosci... blokowali miasto... moklem... do domu wracalem przeszlo godzine stojac na zapchanej wz i krasnickiej

kolarzom nie... na to miejsce zamknac 1 ulice w lublinie i zrobic na niej mini kjsa ....

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

prezes 
drifter

Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 17:24   

Ja uważam, że kolarze mieli rację - jak jest deszcz i zimno to się siedzi w domu, a nie jeździ rowerami! Ponieważ jutro też może być taka pogoda, uważam, że powinni się ciepło ubrać i do Rzeszowa pojechać taksówkami!! Tylko szkoda tej kasy (chyba 300 tysięcy, ale mogę się mylić) jakie miasto Lublin wpakowało w tą paranoję!!!

mikae 
prawdziwy tuner
ten zły

Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 17:25   

Prezes mylisz się!! to była pierwsza rata ;)

.

prezes 
drifter

Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 17:27   

ło matko!!!! <bezradny>

Martini6 
Widać, że się stara

Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 17:28   

Jak na mój gust to dzis jak i wczoraj warunki nie były sprzyjajace do tego typu imprez i troche rozumiem kolarzy, którzy mokli przez 200km przy temperaturze 11 stopni. Sa zawsze dwie strony konfilktu 2 prawdy itd itp ale skoro wszyscy kolarze sie zgodzili ze soba to chyba jednak cos w tym było, że warunki sa za cięzkie. Kolejna sprawa to jakośc dróg po których musieli jechac w Lubartowie zaliczyli najbardziej dziurawa ulice jaka znam i to przez cala jej długość, tam sie cieżko samohodem jedziea co dopiero mówić rowerem, z tego co wiem to jutro w okolicach Bełżyc maja spotkac jeszcze gorszy kawałek i tam sędziowie maja im podyktowac wolniejsze tempo. Inna sprawa ze sponsorzy, organizatorzy, miasto Lublin itd sa niezadowoleni bo wyłożyli kase, miało być show a wyszło jak wyszło. Moim zdaniem tego typu imprezy w Polsce powinno się organizować w miesiacach maj czerwiec lipiec sierpień.

BARTixR6 
Nowiciusz ;>

Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 17:30   

niepoważne zachowanie zarówno uczestników jak i organizatora.
Deszcz nigdy nie jest przeszkodą w dobrej imprezie .. ta poprostu była niewypałem.
współczuje lublinianom i chcącym obejrzeć zawody.

mikae 
prawdziwy tuner
ten zły

Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 17:43   

Martini, ty też dziś powiedziałeś przed wyjściem do pracy "pier..le nie jadę"? bo deszcz pada?
To są zawodowi kolarze i taka jest ich praca!
Ciekawe co powiedzą w Zakopanem.
W Hiszpanie też nie jechali bo za gorąco było?

.
Ostatnio zmieniony przez mikae Sro Wrz 17, 2008 17:44, w całości zmieniany 1 raz  

Martini6 
Widać, że się stara

Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 18:04   

Drogi Mikae wyraziłem swoje zdanie. Dalsza polemika na tym forum nad tym tematem z mojej strony nie ma sensu. Czekam na jakies sensowne tematy odnośnie rajdów.

galka90 
Uczy sie pisac

Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 19:49   

Popieram mikae, to jest ich praca a sport polega na dawce adrenaliny!!! Co to jest mokro nie jedziemy bo możemy się wywrócić.... Kurde wy od małego trenujecie w różnej pogodzie dostosujcie prędkość do warunków przecież każdy w wyścigu jechałby wolniej nikt nie kazał wam zapier***** jak na suchej drodze!!! W Zakopanem powiecie że za bardzo pod górę?? Po za tym kolarstwo to nudny sport do oglądania nic się nie dzieje jadą jak po sznurku

Patrick6 
znawca

Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 21:26   

Własnie powinni wybrać szachy a nie kolarstwo jak im przeszkadza deszcz, po to mają kombinezon zeby nie przemokli a dopóki są w ruchu to nie tracą temperatury ciała i im sie nic nie dzieje dlatego wydaje mi sie ze to jest po prostu jakiś układ, postapili jak banda bachorów a nie kolarzy. szkoda mi tylko MArcina bo jak oglądałem był w ucieczce jechali we trzech z tego zamieszania szkoda mi tylko ego miał szanse być najaktywniejszym.
Ostatnio zmieniony przez Czw Wrz 18, 2008 15:39, w całości zmieniany 1 raz  

Mateusz6 
Specjalista

Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 22:16   

Taa... wszystkim przeszkadzało a jakoś temu Hiszpanowi co uciekał to nie... jak on mógł walczyć to reszta nie mogła? Podjechał lider i go zawrócił pfff... dla niego to było na rękę bo zostaje lidierem cały czas ale szkoda kibiców, mieszkańców, kierowców no i kasy

Wasyl6 
drifter

Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 22:49   

galka90, 100% racji... Sport polega na walce, szczerze mówiąc straciłem szacunek do kolarzy...

Odpowiedz do tematu