Wysłany: Wto Mar 04, 2008 09:40 kubki rajdowiec.pl i nowy slogan
Jakis czas temu narodził się pomysł stworzenia gadżetów rajdowiec.pl. Na pierwszy ogień idą kubki Zostały stworzone już pierwsze projekty, ale po konsultacji w wąskim gronie administratorów, doszliśmy do wniosku, że należy wymyśleć nowy slogan forum - zamiast lubelski motosport - ze względu na fakt, że forum odwiedzają nie tylko lubelscy motosportowcy Stąd prośba, abyście podrzucili Wasze pomysły.
Chcielibyśmy również wysłuchać propozycji odnośnie samych kubków: co chcielibyście, aby się na nich znajdowało. Mam nadzieję, że w ciągu kilku dni na podstawie Waszych pomysłów stworzę parę projektów i coś ciekawego się wybierze
Ostatnio zmieniony przez siwy Wto Mar 04, 2008 09:42, w całości zmieniany 1 raz
a ja mysle ze czas na zmiany tym bardziej ze rusza puchar strefy i jest wiecej osob nie tylko z lubelksiego tak myslalem nad sloganem ale ni cholery nic mi nie przychodzic doo glowy poza Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny. heheh
myslec myslec hehe
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
I coś, co nas najbardziej interesuje - ceny:
kubek + smycz w komplecie - 30 zł
sam kubek - 20 zł
sama smycz - 14 zł
Postawiliśmy na jakość, bo rajdowiec ma się tak kojarzyć. Satysfakcja gwarantowana
no i ..... przyjmuję zapisy
Ostatnio zmieniony przez siwy Wto Mar 11, 2008 20:05, w całości zmieniany 2 razy