Czesc chłopaki no przerwa zimowa długo nie trwała i trzeba jakos zaczac ten sezon dlatego chciałem was poinformowac i przy okazji zaprosic na zawody do Swietokrzyskiego
Sa to uznane przez wszystkich najlepiej obstawione zawody amatorskie w ktorych nie brakuje zawodowców(ale maja swoja klase)
niejednokrotnie w LBL rozmawialismy o tym ze przyjedziecie i licze ze nie jestescie goło- słowni..
zapewniam ze te 150 kilometrów drogi wzwróci sie z nawiazka podczas zawodów i przejazdów zobaczycie jak fajnie jezdzi sie na odc gdzie srednia jest 60-70kmh a do tego lesny:))) super mozna sie wyjezdzic zapraszam
jak cos to pytac sie <spoko> <spoko>
p.s mozna tez sie "odegrac" no nie simonides?? pozdr
_________________ tel.501 080 767
Ostatnio zmieniony przez robertMK Czw Sty 15, 2009 11:02, w całości zmieniany 1 raz
Z chęcią bym pojechał ale mając w pamięcia kilka ostatnich dni podczas których doszedłem do wniosku że pupcia ze mnie nie driver mam pytanie. Rozumiem, że na torze ciężko rozbić samochód ale jak to wygląda w lesie? Sorry, że takie pytanie zadaje ale mam jeden samochód i na tor, i na ulice, i nie chciałbym żeby wracał do lbn na dwóch lawetach .
no masz droge w lesie ale barierki itp masz jak nie bedziesz szalal na 110% to spokojnie dojedziesz do mety, tor jak tor tyle ze wiekszy i troche malo przyczepny
Ok, dzięki . Jeśli nie wyskoczy nic nie przewidzianego na uczelni to powinienem się zjawić. Pozostaje jedynie wybrać czy jechac na letnich czy zimowych . Ale to się już na dniach zdecyduje
Auto: RWD
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 164
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 14:07
Zelazko napisał/a:
Z chęcią bym pojechał ale mając w pamięcia kilka ostatnich dni podczas których doszedłem do wniosku że pupcia ze mnie nie driver mam pytanie. Rozumiem, że na torze ciężko rozbić samochód ale jak to wygląda w lesie? Sorry, że takie pytanie zadaje ale mam jeden samochód i na tor, i na ulice, i nie chciałbym żeby wracał do lbn na dwóch lawetach .
. Szykany nie sa ustawiane ciasno i 90% trasy wyznaczaja naturalne zakrety toru, odnosnie odcinka lesnego taki jest z nazwy a asfalt okalaja bariery energo-chłonne oddalone o 3-5 metrów od asfaltu.
jezeli chodzi o jakies excesy powiem ze w mojej 3 leniej karierze startów na tym torze był tylko jeden powazny dzwon ktory skonczył sie urwaniem koła a tak to to nic:))(oczywiscie nie u mnie) mysle ze nawet bardzo lekkomyslni i z ciezko noga kierowcy dadza sobie rade bez problemu trase jedzie sie intuicyjnie i nawet nie trzeba miec pilota
Spawos napisał/a:
tor jak tor tyle ze wiekszy i troche malo przyczepny
no niestety kolego widac ze nie jestes na bieżaco wiec nie powinienes sie wypowiadac!
asfalt tak był kiedys dosc słabej przyczepnosci ale to nie był minus tylko duzy duzy plus bo mozna było sie nauczyc jezdzic na granicy i nawierzchnia uczyła pokory, teraz jest asfalt nówka o takiej chropowatosci ze przez 10 lat sie nie zjezdzi a wokół sa nówki tarki. jedynie tylko duza petla ma niewymieniona nawierzchnie ale to urozmaica zmagania i style jazdy.. oczywiscie zapraszam i ciebie na tor i sprawce tego zamieszania
pozdr
_________________ tel.501 080 767
Ostatnio zmieniony przez Sob Sty 17, 2009 15:08, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 09:57
zez napisał/a:
pytanko. Tam zawsze imprezy sa w soboty???
Tak poniewaz w niedzile odbywa sie giełda samochodowa(ktora jest jednym z zródeł utrzymania) wiem ze w niedziele było by wiecej osob ale i tak zawsze listy startowe sa pełne limit 90 aut
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 17:57
Simonides napisał/a:
tak czy siak ja pewnie czesciej sie pojawie w tym roku,
o fajnie:) bo jeszcze Plich sie zapowiada to moze fajna paczka sie uzbiera na "grilla"
[ Dodano: 2009-01-21, 16:30 ]
Zelazko napisał/a:
Ok, dzięki . Jeśli nie wyskoczy nic nie przewidzianego na uczelni to powinienem się zjawić. Pozostaje jedynie wybrać czy jechac na letnich czy zimowych . Ale to się już na dniach zdecyduje
no i jak bedziesz? wogole ktos ma zamiar wystartowac
Zedytowałeś post to nie widać że coś dodałeś . Zgłoszenie wypełnione, wpisowe zapłacone także pewnie wystartuje . Szkoda tylko, że nie ma nigdzie info o tym ile osób jest zgłoszonych, no ale jak bym się nie zalapał w limicie to chyba by mnie poinformowali.
Ktoś jeszcze jedzie z lbn i okolic?
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 08:55
Zelazko napisał/a:
Zgłoszenie wypełnione, wpisowe zapłacone także pewnie wystartuje .
no to extra, gdziestam sie znajdziemy i pogadamy jak cos to podejdz:))
Zelazko napisał/a:
Szkoda tylko, że nie ma nigdzie info o tym ile osób jest zgłoszonych, no ale jak bym się nie zalapał w limicie to chyba by mnie poinformowali.
tak na dzien poniedziałek było ponad 60 załóg takze mysle ze jestes, lista startowa bedzie opublikowana w piatek o godzinie 12.00 no rozumiem ze w 3 kl startujesz:P
Zelazko napisał/a:
Ktoś jeszcze jedzie z lbn i okolic?
jak cos to podrodze mozemy na ciebie poczekac np na jakiejs stacji, a polecam ci jechac przez radom bo super rowniutka droga i szybko sie smignie a tylko 10 km nadrabiasz niz przez krasnik-ostrowiec pozdr
Wysłałem zgłoszenie w Niedzielę także pewnie jestem wsród tej 60 . Co do trasy to ojciec i GPS razdą jechać przez Krasnik-Opatow. Najwyżej z powrotem pojade tak jak mówisz . Z moim ultra mocnym E-Vtec'iem muszę jechać w 3 klasie <rotfl> . Na miejscu na pewno podejdę chociaż nie wiem czy poznam auto bez naklejek . Jeszcze pytanko mam: jest tam gdzie koła zapasowe zostawić?
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 19:55
Zelazko napisał/a:
jest tam gdzie koła zapasowe zostawić?
no tak tam gdzie odbedzie sie BK sa garaze i jak tylko powiesz sedziemu to jeden ci otworzy lub zostawisz tam gdzie jest kompresor i podnosniki.. my zazwyczaj zostawiamy na zewnatrz gdzies przy samochodach czy przy boksach i jeszcze nawet przysłowiowa nakretka nie znikneła ale wiesz na własna odp:))
a jakie oponki masz?