Wysłany: Pon Mar 02, 2009 23:43 3. runda RallySprintów w Dzień Kobiet
W niedzielę 8 marca Automobilklub Chełmski zaprasza na "RallySprint Karolinka" stanowiący 3. rundę Mistrzostw Okręgu Lubelskiego w RallySprintach '2009. Zbiórka uczestników o godz. 12:00 na Torze Lublin.
Przypomnę, że zgodnie z nowym regulaminem impreza zostanie rozstrzygnięta w dwóch grupach - Junior i Senior. Juniorów stanowią kierowcy, którzy pierwszy raz wzięli udział w oficjalnej imprezie samochodowej organizowanej przez kluby PZM w roku 2008 lub 2009. W każdej grupie będą trzy klasy: do 1400, do 1800 i powyżej 1800 ccm i auta z napędem na cztery koła. Ponieważ impreza będzie rozgrywana w Dzień Kobiet organizatorzy szczególnie gorąco zapraszają zmotoryzowane panie - one będą miały oddzielną klasyfikację i oczywiście będą zwolnione z wpisowego.
Na uczestników będzie czekało pięć prób. Wpisowe nadal bez zmian - 20 zł członkowie Automobilklubu Chełmskiego, 30 zł członkowie innych klubów, 40 zł niezrzeszeni, jednak UWAGA!! GORĄCY APEL! o przekazanie dodatkowo karmy dla psów, którą przekażemy do borykającego się z kłopotami chełmskiego schroniska! Jeśli każdy kupi karmę za 3-5 zł to w sumie zbierzemy sporą ilość, która poprawi trochę los naszych czworonożnych przyjaciół! Z góry wielkie dzięki!
A ja nie mam jeszcze felunku i opon, bo azevy 15 które kupiłem, to okazało się, że et25 nie wejdzie w kadetta...
Prezesie, chciałbym się do akch zapisać, w jakich dniach/godzinach można Pana złapać w Lublinie?
to moze niech kazdy kupi karme polowy wpisowego 10 , 20zl + te 10 ,20 zl to bedzie takie wpisowe hehe ?:) a pieski beda mialy duuuuzzzoooo wiecej jedzenia
No panowie namawiac kobiety do startu !!