mikae, jakie upalanie po prostu w tym roku w Chełmie nie było jeszcze fajnej imprezy (katowanie fur po parkingach to nie to samo co przejechać jakąś fajną próbę typu Zawadówka).
Hej, ja również za wszelkie info będę wdzięczy, może będzie 6 auto
Czemu przewidujesz tak słabą frekwencję?
Na szczegóły jeszcze pewnie trochę wcześnie, ale może wie ktoś czy trzeba organizować kaski, gaśnice 1kg, pilota, itp?
Góral ja może będę w I klasie, zależy czy pojadę polówką czy kadettem (IV).
Pozdro.
Ostatnio zmieniony przez mareczek Czw Maj 28, 2009 07:10, w całości zmieniany 2 razy
Już coś wiem, klasy będą takie jak w MSW, czyli:
I: do 903 cm3
II: powyżej 903 do 1300
III: powyżej 1300 do 1600
IV: powyżej 1600 do 2000
V: powyżej 2000
CZUCZU, właśnie zerknąłem, że twoje CC ma pojemność 899, a nie 1.1 więc nieprawidłowo zakwalifikowałem cię do swojej klasy. Obstawiam że w klasie I będzie max 2-3 auta
mareczek,
- bo zazwyczaj taka frekwencja jest. Z trudem sobie przypominam momenty kiedy było ponad 5 autek w klasie II.
- Trzeba organizować kaski, gaśnice, itp, w końcu to KJS
Zawadówka (jeśli będzie): asfalt, płyty + w obu przypadkach miejscami syf i troszkę nierówności
Ex-Bud: asfalt (będzie też na pewno przejazd przez "lasek", gdzie jest zazwyczaj błoto) + trochę nierówności
reszta miejsc jeszcze nie znana
_________________ ... rally & moto maniak...
Ostatnio zmieniony przez Góral Czw Maj 28, 2009 11:12, w całości zmieniany 2 razy