Auto: Galant
Wysłany: Sob Sty 26, 2013 14:38 Skradziono dwa rowery
Witam!!!
Skradziono mi dwa rowery. Jeden dość charakterystyczny ACTIVE srebrny. Z tyłu bez błotnika, ale z bagażnikiem czarnym z odblaskiem, przedni amortyzator, przerzutki w manetkach, na jednej uszkodzona szara osłonka. Z ramy wychodzi zawiązany na supeł przewód do świateł. Połamana osłonka zębatek z tyłu. Zamontowany bezprzewodowy licznik SIGMA. Na ramie (w części pod siodełkiem) założony był uchwyt do fotelika dziecięcego z dużym czerwonym przyciskiem. Drugi rower to jakiś noname srebrny. Bez bagażnika, błotników. Przerzutki w manetkach. Rowery skradziono w ciągu ostatniego tygodnia na Bronowicach.
Kto może niech poda dalej.
Jak ktoś coś będzie wiedział proszę o kontakt ze mną (662 012 147) lub policja
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
Auto: Galant
Wysłany: Sro Lut 13, 2013 22:55
babel007 napisał/a:
Jak zgine?y ? z piwnicy ? zdjete drzwi czy obciety rygiel ?
Sta?y z piwnicy. K?odka znikn??a, a zamek to nie wiem jak otworzyli. Dosta?em ju? kwit o zako?czeniu ?ledztwa i powiedzieli mi, ?e ci??ko to b?dzie ugry??, ale obiecali, ?e postaraj? si? co? ustali?. Troch? lipa, ?e to teraz bo jeszcze rok temu mia?em znajomego na IIIce, a teraz to pupcia.
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."