Auto: Audi 100 C4 Avant
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Lis 2005 Posty: 415
Wysłany: Pią Lis 04, 2005 21:48 ZAPRASZAMY LUBLIN
zapraszam wszystkich na małą imprezę jest to KJS ma się odbyć na torze kartingowym próby mają być sprawnościowe i na szybkość z pomiarem czasów sędziami jak na prawdziwym rajdzie więcej informacji znajdziecie na stronie.
http://www.automobilklublubelski.pl/
Auto: Audi S6 Avant
Skąd: LSM Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Mar 2005 Posty: 498
Wysłany: Sob Lis 05, 2005 10:28
Nie obraż sie ale Automobilklub lubelski NIC nie robi z nami fanami sprintów samochodowych, zajmujeja sie tylko zabytkami,ok to mile ja tez lubie stare autka ale mnie w tym roku poprostu zmuliło ciagle te zabytki. OTWÓRZCIE SOBIE MUZEUM.
Co to za problem zamknac na 1 dzien jedna nitke Tysiaclecia i poscigać sie i jaka frekwencja by była...
tez zapraszam na imprezke bedize fajnie nie bac sie najwyzej w trawie sie wypadnie na lotnisku i na torze a szutrowe to nie wiem co moze byc ale mozna podszkolic umiejetnosci i opanowania auta:) wiec serdecznie zapraszam a bedize sie dzalo bo duzo zalezy od tego KJS-a w okregu
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sob Lis 05, 2005 22:37
ANGEL napisał/a:
Nie obraż sie ale Automobilklub lubelski NIC nie robi z nami fanami sprintów samochodowych, zajmujeja sie tylko zabytkami,ok to mile ja tez lubie stare autka ale mnie w tym roku poprostu zmuliło ciagle te zabytki. OTWÓRZCIE SOBIE MUZEUM.
Co to za problem zamknac na 1 dzien jedna nitke Tysiaclecia i poscigać sie i jaka frekwencja by była...
Angel wiesz że to nie głupi pomysł tak zgłosić Lublin jako eliminacja SSS tak jak chyba w Poznaniu zamykają droge na 1 dzień i jest w kij osób i fajna zabawa , a Tysiąclecia nowy asfalt i gitara Może by tak podesłać propozycje do prezydenta miasta
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Wysłany: Nie Lis 06, 2005 00:21
wilku napisał/a:
wysek w Poznaniu scigaja sie na torze a ulice zamykaja w Stalowej Woli
ps. nie ma zadnej eliminacji SSS na normalnej zamknietej drodze ( jak narazie )
No o Stalową Wole mi chodziło właśnie nie wiadomo czy w przyszłym roku Stalowa Wola nie będzie jedną z eliminacji No jakby Lublin poszedł w ślady i jakieś legalne sprinty zaczęły sie odbywać byłoby zajefajnie
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: Audi 100 C4 Avant
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Lis 2005 Posty: 415
Wysłany: Nie Lis 06, 2005 00:51
Jak tam checie ja nie namawiam.Kolega mnie prosił o wysłanie tej wiadomości a chciałem sie mu zrewanzowac za to ze troce gratów do mojej audi mi dał gratis. Wiec wypadało. Ja tam pojade poparzeć koleś muj jest sędziom. ścigać sie nie bede bo nie jestem Carmageddon. hi hi
Wysłany: Nie Lis 06, 2005 16:26
Vesti napisał/a:
Ponury..Dzieki za zaproszenie..
Wysek/Angel..taka impreza odbedzie sie w przyszłym Roku!
W ciepłych warunkach.. ale nie czas teraz o tym pisać!
Szykujcie sie do zimowych wariacji!
Drift Show Lublin wiem wiem ciekaw jest jak to wygląda I gdzie sie to odbywa
A co do tej imprazy to już sie doczekać nie moge