Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 00:33
Haha takiego czegoś jeszcze nie widziałem jak to jest możliwe ? Kierowca miał fantazje
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Przeglądajac te zdjecia raczej mostu nie widze natomiast na słupie sa znaki przy podstawie ze bylo tam uderzenie, moze po prostu ktos uderzyl w słup, ten sie przechylił a gosc na niego wjechal ewentualnie wszytsko stalo sie na raz grunt ze nikomu sie nic nie stalo
Auto: .
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 13:47
Dziwne jak kierowca mógł przeżyć...co on bokiem siedział, że go słup ominął
[ Dodano: Nie Gru 11, 2005 12:53 am ]
PS. a tak na margnesie,w sumie tak sie przyglądam,że jest mozliwe , że tak wjechał
Wydaje mi się ,że :
Jechał sobie gostek Opelkiem...nagle słup opadł (za mało viagry) I był już twarzą w twarz z Oplem...Walnął słup czołowo w nadkole...Gostek napewno hamował, i słup go też napewno troszki zhamował i przy okzaji obrucił słup jeszcze bardziej przebijając nadwozie Opla
Hmmm A kierowca...hmmmmm
Kierowca widząc całe zajście uciekł przez tłumik hahahaha albo szyberdach którego nie ma
Dziwna sprawa a może kierowca umie pojawiać się i znikać w odpowiednich momentach... albo przewidzial sytuacje i wysiadł podczas jazdy chwile wcześniej...
:/
Dziwne jak kierowca mógł przeżyć...co on bokiem siedział, że go słup ominął
[ Dodano: Nie Gru 11, 2005 12:53 am ]
PS. a tak na margnesie,w sumie tak sie przyglądam,że jest mozliwe , że tak wjechał
Wydaje mi się ,że :
Jechał sobie gostek Opelkiem...nagle słup opadł (za mało viagry) I był już twarzą w twarz z Oplem...Walnął słup czołowo w nadkole...Gostek napewno hamował, i słup go też napewno troszki zhamował i przy okzaji obrucił słup jeszcze bardziej przebijając nadwozie Opla
Hmmm A kierowca...hmmmmm
Kierowca widząc całe zajście uciekł przez tłumik hahahaha albo szyberdach którego nie ma
albo kierowca po pierwsze był nikłej postury a po drugie zgodonie z zasadami ... m.in. fizyki został odrzucony w lewą stroną i "przytulił" sie do drzwi ..dzięki czemu slup go ominął ... i nie przyszpilił do siedzenia ..
_________________ wydaje Ci sie że mam szybkie auto ? Masz racje wydaje Ci sie !