W Calibra-Team została złożona propozycja zbiórki pieniążków dla dzieci poszkodowanych w wypadkach. Oczywiście pomysł mi sie podoba jak najbardziej ponieważ spotykamy sie o 19 na parkingu Targu pod Zamkiem (na przeciwko JET-a) i po zbiórce pieniążków od klubowiczy i nie tylko bedzie przejazd przez miasto do siedziby TVP.
UWAGA to nie bedzie zlot CT tylko zbiórka wiec poproszono mnie by zebrać jak największą ilość ludzi, kierowców, znajomych i znajomych znajomych.
Dlatego WIELKA prośba do was uzytkowników LKT. Przyjedzcie na wskazane miejsce o 19 zbierzmy jak najwiecej kasy i wpłaćmy to w siedzibie TVP. Zróbmy dobry uczynek dla dzieciaków.
Licze na wasze dobre serca
[ Dodano: Pią Sty 06, 2006 3:15 pm ]
Prosze moda o przyklejenie na pare dni
No pomysła pierwsza klasa , jeszcze lepiej jak bysmy wszyscy forumowicze tam przybyli z portfelami
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Czy wogule w Tv cos wiedza ze ma sie pojawić taka grupka??
Czy bedzie gdzie tam autko parknac??
Auto: Galant
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 13 Cze 2004 Posty: 933
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 16:04
Pomysł jest fajny i pewnie sporo osób przybędzie. MNoże na szybko jakoś wzbogacić lubelski program WOŚP???
Jak zwykle u nas w tej zabitej dechami dziurze nic się ciekawego nie będzie działo.
A co do miejsca pod telewizją to wątpie. Już na samą myśl o tej pojebanej Dabrowskiej co będzie pprowadzić zapewne jak coroku w Lublinie WOŚP coś mnie bierze.
By mogli wkońcu coś normalnego w Lublinie wymyśleć i jakieś normalne koncerty zrobić.
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 17:02
a ja jade na tor
Cytat:
Zapraszamy wszystkich chętnych w niedzielę na TOR Lublin Przy ul. Zemborzyckiej gdzie będzie można wystartować w minisprinice o puchary WOŚP lub przejechać się z najlepszymi zawodnikami z okręgu lubelskiego, jak również spróbować swoich sił w jeździe czterokołowcami - wpsiowe to oczywiście wrzutka do Puszki WOŚP!
PROGRAM IMPREZY
10:14 - zbiórka uczestników, wydanie dokumentów;
10:44 - zamknięcie listy zgłoszeń;
11:01 - ogłoszenie listy startowej, odprawa;
11:14 – start pierwszego uczestnika;
około 13:00 - rozpoczęcie przejazdów z zawodnikami
około 14:30 - podanie wyników nieoficjalnych;
około 14:45 - podanie wyników oficjalnych, zakończenie imprezy.
Pomysł jest fajny i pewnie sporo osób przybędzie. MNoże na szybko jakoś wzbogacić lubelski program WOŚP???
Jak zwykle u nas w tej zabitej dechami dziurze nic się ciekawego nie będzie działo.
A co do miejsca pod telewizją to wątpie. Już na samą myśl o tej pojebanej Dabrowskiej co będzie pprowadzić zapewne jak coroku w Lublinie WOŚP coś mnie bierze.
By mogli wkońcu coś normalnego w Lublinie wymyśleć i jakieś normalne koncerty zrobić.
nie wiem czego słuchasz ale w hadesie będzie koncert li-pa-li
Auto: Made in Japan
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2005 Posty: 278
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 00:51
pomysl z torem genialny,szkoda ze w Lodzi czegos takiego nie ma
zaluje jak cholera ze nie wiedzialem wczesniej o tym... bo dzisiaj rano bylem jeszcze w lublinie
Zycze Wam milej zabawy
Auto: CC[N]
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 02:03
Rasta napisał/a:
szkoda ze w Lodzi czegos takiego nie ma
Kolego jak to nie ma ?? A na Piłsudskiego pod Galerią to co macie ?? Nam pozostaje mieć nadzieję, że impreza na Torze będzie choć w połowie tak super zorganizaowana jak w Łodzi