Auto: Fiat
Wysłany: Pią Sty 13, 2006 14:55 Elektronika kto?
Witam po raz pierwszy na forum i od razu pytanko.
Kto w Lublinie może coś przekombinować w elektronice silnika fiatowskiego 2.0 20V nie psując niczego? Jakiś namiar a może ktoś na forum już próbował coś z tym motorkiem i wie czy warta skórka za wyprawkę?
Pozdrawiam
Wysłany: Pią Sty 13, 2006 16:44
[quote="Kamil"]w elektronice :
Techmax-tuning
20-344 Lublin
ul. Szańcowa 4
tel: 081/ 744 23 29[/quoTak myślałem katuję forum od rana i też mi wyszło że oni.
Jutro zadzwonię i zobaczę co ciekawego powiedzą o ulepszaniu fiata. Chwilowo to 100% seria wew.i na zew.
Wysłany: Pią Sty 13, 2006 17:14
KLOCEK napisał/a:
Pucy napisał/a:
HaGie napisał/a:
ja tez polecam TECHMAX
To może jakiś aktualny numer tel. bo strona www ma błąd a pani z centrali melduje że "nie ma takiego numeru"
najlepiej podjechać samochodem i pogadać , przez telefon to można horoskopu posłuchać a i też nie do końca bo Tomkowi się ostnio szklana kula popsuła
daleko trochę jak na pusta przejażdzke 200 kilosów, w sumie to chyba interesuje mnie cena, co mogę uzyskać i czy w ogóle z silnika fiatowskiego coś można uzyskać. Nie oczekuję 50ps za 500zł no chyba że dadzą radę to dam nawet 600zł