Paweel, ignorancie...
Z tego co wiem to Kamil seryjną calibrą na 109KM bez gazu(wywalony całkiem) wygral z 16zaworową Calibrą, mysle tez ze teraz by pochłoną Twoją Thalie, Twoje Clio, Twoją Astre i co tam jeszcze masz...
odbieram to jako obelgę ... czy jakiś mod mógłby przyznać Panu Rysiowi WARNA !!! ???
jak to ma sie do tematu ? to co napisałeś ??? NIJAK ... a wogóle to nie pisz KAMIL ma KAMIL robił ... napisz JA MAM JA ZROBIŁEM ...
edit.... zauważ Rysiu ... że wszystkie auta które podałeś wyżej mają silniki 1.4 o mocach 75 koni mechanicznych i 90 koni mechanicznych (których nie ma bo od początku kombiak chodzi w trybie awaryjnym)
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Paweelku narazie to wszyscy cos robią i koncza(nawet Macior chyba ) a Ty nic poza serią nie masz...
wybacz ale co Ci do tego ?
a wogóle to temat stworzony do bicia piany ... i piania z zachwytu ...
a jak ktoś napisze że zrobiłby to inaczej itp. nie chce bić piany to jest beeeeeeeeee i wszysty do ataku a czy przy uzyciu racjonalnych argumentów czy za pomocą bezsensownych pierdół nieważne ... ważne żeby zakrzyczeć
Auto: .
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 22:41
Paweel napisał/a:
Meganką Calibre Kamila
Jeśli dobrze pamiętasz było 1:1
Raz ja Cię objechałem (tłumaczyłeś się że coś Ci nie tak posżło)
Za drugim razem o maskę byłeś na przodzie
Ja jechałem na gazie ze zwężką jhahaha
Więc czy tak objechałeś do końca to nie wiem
Jeśli dobrze pamiętasz było 1:1
Raz ja Cię objechałem (tłumaczyłeś się że coś Ci nie tak posżło)
Za drugim razem o maskę byłeś na przodzie
Ja jechałem na gazie ze zwężką jhahaha
Więc czy tak objechałeś do końca to nie wiem
tak wygrałeś bo miałes zwężke a ja miałem sraczke i mi sie śpieszyło
tylko że tak jak mówiłem znajomym... ja sie "ścigałem" tymi autkami dla śmiechu ... że ekstra tuningowe wyścigowe wozy polegają.
edit:
z mojej strony EOT skoro nikt nawet nie potrafi racjonalnych argumentów przytoczyć że nie mam racji ... tylko jakieś pierdoły o moim stanie posiadania i dokonaniach.
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 23:38
Paweel napisał/a:
tylko że tak jak mówiłem znajomym... ja sie "ścigałem" tymi autkami dla śmiechu ... że ekstra tuningowe wyścigowe wozy polegają.
Zazdrosc kompleksy czy wysoki wspołczynnik agresji tak bez powodu ?? Wyraziłes swoje zdanie ok ja to szanuje ale po co bijesz piane ?? Pyrgasz sie jakby Ci ktos zabawki z piaskownicy zabierał.
SKORO TAK PRZESTRZEGASZ REGULAMINU TO KILLE OPISUJ W INNYM DZIALE.
Paweel napisał/a:
ja miałem sraczke i mi sie śpieszyło
długotrwałe rozwolnienie bywa przyczyną odwodnienia organizmu wiec uwazaj nastepnym razem (stoperan np) pozdro 600
Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Czw Mar 30, 2006 09:53
Tak patrze i nie rozumiem o co dokladnie kaman????
Fakt brawo za uturbienie autka naleza sie dla Kamila_ respecta
Ale np jak bede chcial zrobic Fiata 126p z Turbo to naskoczycie na mnie ze to nie ma najmniejszego sensu?? takie rzeczy robi sie dla jaj...
Kamis chcial miec turbo,chcial przespieszyc Calibre- zrobil to w jakim stopniu zobaczymy juz niedlugo a na razie przestancie toczyc piane...
A co do scigania sie- takie kozaki z was to sprubujcie Daniela szpachlowoz objechac.Jak to wam sie uda wtedy mozecie dumnie o sobie mowic ze jestem extra cool gosc i nikt mi nie podskoczy. A na razie to mozecie tylko sie klucic...
Auto: Audi 80 GT 5S, Audi A4
Wysłany: Czw Mar 30, 2006 10:36
ja pomiętam jak kiedyś zrobilem wlasny cień nawet nie odpalając auta , bo słońce zaszło. Macie tematy stancie na lini i jazda wtedy temat szybko sie skonczy................albo zacznie od nowa ,ale przynajmniej bedziecie mieli argumenty. Ja moge nagrywać
_________________ Audi quattro You will always be in my heart...
...:::Audi Usque Ad Finem:::...
Audi A4 Avant 1.9 TDi
Audi 80 Coupe 5S 1981 r. 1.9
Audi 90 B2 quattro 2.2 KV - sprzedane
VW Polo GT 1992 - sprzedane
Audi 80 B4 2.0 sedan - w rodzinie
Wysłany: Czw Mar 30, 2006 15:15
ANGEL napisał/a:
Tak patrze i nie rozumiem o co dokladnie kaman????
Fakt brawo za uturbienie autka naleza sie dla Kamila_ respecta
Ale np jak bede chcial zrobic Fiata 126p z Turbo to naskoczycie na mnie ze to nie ma najmniejszego sensu?? takie rzeczy robi sie dla jaj...
Kamis chcial miec turbo,chcial przespieszyc Calibre- zrobil to w jakim stopniu zobaczymy juz niedlugo a na razie przestancie toczyc piane...
A co do scigania sie- takie kozaki z was to sprubujcie Daniela szpachlowoz objechac.Jak to wam sie uda wtedy mozecie dumnie o sobie mowic ze jestem extra cool gosc i nikt mi nie podskoczy. A na razie to mozecie tylko sie klucic...
Auto: Audi 80 GT 5S, Audi A4
Wysłany: Czw Mar 30, 2006 15:46
Tomek napisał/a:
że sie tak zapytam:
Jak Wam sie podoba mój Avatar ??
GGGGGGGGGG jednostak :D:D fajny
_________________ Audi quattro You will always be in my heart...
...:::Audi Usque Ad Finem:::...
Audi A4 Avant 1.9 TDi
Audi 80 Coupe 5S 1981 r. 1.9
Audi 90 B2 quattro 2.2 KV - sprzedane
VW Polo GT 1992 - sprzedane
Audi 80 B4 2.0 sedan - w rodzinie