Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sob Kwi 15, 2006 21:05 WIDEOREJESTRATORY czyli autka u nas z kamerkami...
ciemno zielone mondeo LU 19672 (kamera kolo lusterka wstecznego)
siakas jasna (zlota czy srebrna) nowiutka Vectra z czarnymi szybami oprocz przednich (kamera na desce rozdzielczej) numery LU i zaczynaja sie od 8semki
ciemne granatowe Vento (blach niepamietam)
jak ktos wie wiecej niech wpisuje z Lublina i okolic....
Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Nie Kwi 16, 2006 00:52
był kiedyś taki temat,wypisane było tych samochodów chyba ze 100 !,nie wiem co mają w sobie te auta ale da się je odróżniać gołym okiem,strasznie rzuca się w oczy niby "tajniacki" samochód naszej ukochanej policji
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Kwi 16, 2006 17:11
heheh... tak mowicie ze latwo je poznac... no pewnie ze latwo... wciagu dnia i jadac za nimi... a wnocy? mnie zlapali mondkiem na unii lubelskiej z rok temu... jechalem od gali w strone zamku... padalo niemilosiernie i mialem z tylu szyby zaparowane... dalem mocno w palnik i jeszcze przed yetem mialem 100km/h szybciej na szczescie nie jechalem tylko skupialem sie na wjezdzaniu w duze kaluze zeby "tak fajnie bryzgac woda" dojechalem do ronda pod zamkiem patrze w lusterko a tu mondeo... staje obok mnie i koniec... ale widzialem moje autko w ruchu i musze przyznac ze dobre kierunkowe oponki i duzo wody to efekt "zjawiskowy" 200pln i jakies tam punkty... rozmowa mila i spokojna...