FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
auta z zachodu potrzebna pomoc
Autor Wiadomość
Big Head 
drifter

Auto: Rover 200
Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 08:17   auta z zachodu potrzebna pomoc

wiec tak mam takie pytanie czy moze ktos zna jakis ludzi co sie bawia w sciaganie aut z zachodu wiedza gdzie jechac zeby kupic auto w miare na chodzie a nie jakiegos szrota z kosmicznym przebiegiem itd i jak ktos zna kogos takiego to prosze o PW lub gg lub tez na forum napisac :) a i jeszcze jedno wiedzie ile moze wziasc czlowiek za przywieznie auta z Niemiec a dokl z Dresden ?? za odp z gory dziekuje pozdro :)
4. bedzie MG ZR 160 :D
Ostatnio zmieniony przez wilku Sro Kwi 26, 2006 15:45, w całości zmieniany 1 raz  

wysek^^ 
technical monster
(^^,)

Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 08:22   

Mojej dziewczyny wujek sprowadza samochody z niemiec także jesli byłbyś zainteresowany to podam Ci numer ;) a za sprowadzenie autka to pewnie na wache i coś jeszce to 3ba sie dogadać bybyło z nim ;) a teraz sprzedał samochód to pewnie po coś będzie jechał bo on raz w tygodniu tam leci sprzedaje auto i wio spowrotem :)

JoKeR =] 
Widać, że się stara

Auto: GoLf III
Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 08:27   

Big Head napisał/a:
za przywieznie auta z Niemiec a dokl z Dresden ??

najlepiej to zabrac sobie kierowce i pojechac samemu ;) no i tlumacza :D

Big Head napisał/a:
ile moze wziasc

wiekszosc bierze wacha + ubezpieczenie (potrzebne by nim dojechac) + jakies tam swoje stawki.

Ja bym obstawiał ze kolo 1000 to wychodzi. A co chcesz kupic?? Mam do sprzedania fajną omege 2.5 Tdi ;)

Odpowiedz do tematu