Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 19:36
daniel napisał/a:
adilsm napisał/a:
Ja wiem że mi nikt gwarancji nie da ale poprostu chcę znowu uniknąc sytuacji że po 2 czy 3 miesiącach znowu moje fundusze pójda na marne...
to kup sobię nową.
jak dobrze poszukasz to znajdziesz zamiennik niewiele drozej albo nawet w podobnych pieniadzach... a nawet najmarniejszy zamiennik pochodzi Ci dluzej niz uzywka!!!
a skoro tak czesto padaja Ci pompy to musi byc jakas przyczyna!!! wlewaj wiecej paliwa tak zeby min bylo 1/3 i powinno byc OKa bo najgorzej pompe zabija jak jest malo paliwa to na zakretach moze zasysac powietrze i chodzic na pusto!!!
Starałem się mieć dużo paliwa, ale jest jeszcze podejrzenie że może być coś z elektryką nie tak i następuje jakieś zwarcie i pali pompę bo to już 2 padły w ciągu kilku miesięcy...
Dzieki wszystkim za pomysły jak podzbieram kaski to dam komuś zarobić na czyszczeniu baku i przewodów, a pompkę znalazłem za 200zł z innego autka sprawnego, jeżdzącego, ale jeszcze spytam na Szańcowej. POZDRO 600