Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 11:51
widziałem wersje całego tego filmiku żal serce sciska wzrok tych zwierząt
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
widziałem to juz dawno obejzalem to moze ze 2 razy i powiem wam ze Hitler miał dobry pomysł... do gazu takich albo na spalenie bo na mydło niewiem czy by sie nadawali... ale nato nic sie nieporadzi bo zawsze znajdzie sie grupa j*banych damulek co bez futra sie ruszyc niemoga.... Z chcecia bym takiego kolesia bez ubrania przywiazał do haka w volfie i przeciagnął do piask i spowrotem tak z predkościa myśle ok 120km/h
A jak jecie schobowe w domu czy inne jakies mięchą to się nie martwicie jak taka świnie, krowe czy kure zabijają tylko jecie.
Tacy co chodzą w futrach też się nie przejmują w jakich męczrniach ginęły nosicile z ich futra. Jak wy czy to zwierze z którego jecie mięso było zabite humanitarnie czy zabijane w jakiś męczrniach.
Więc nie wiem po co takie głupie gatki.
Swinie dusza sie w Co2 wchodza do takiej windy co sie kreci i po kolei sie poddusza i podcinanie gardla sa , wykrwawia sie .... i juz kotlecik prawie gotowy
duzo jest takiego zabijania, a skore w samochodzie ,tez trzeba cos zabic