Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Sob Lis 18, 2006 19:10
To bedzie zenada a nie tuning szoł jakie firmy sie wystawiają? tam nic nie pisze a nie chce mi sie ogladac jakiejs taniej tuninhgowej tandety z tesco...
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 22:24
Zell napisał/a:
brak napisał/a:
Może nie bedzie az tak zle
Nawet nie będę zgadywał metrażu hali w Wawie, a tej naszej
jesli to chodzi o hale w parku ludowym to nie jest zle.. bylem tam na jakis targach motoryzacyjnych i calkiem sporo aut bylo... gorzej jesli beda firmy tylko z LUBLINA bo niewiele ma sie czym pochwalic...
Myśle, że jakby jakaś lubelska firma chciałaby uatrakcyjnić swoje stoisko wzamian za drobne wsparcie projektu to myślę, że Krystan by się zgodził wystawić u nich CRXa.
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 11:16
Tak tylko jakiej firmie to zaproponowac skoro organizator nie podaje jakie firmy bedą sie wystawiac na tych targach, ja dalej obstawiam ze to bedzie tandeta na miare polski B i szkoda tam bedzie wogole isc
Auto: Galant
Skąd: Bronowice Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 661
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 16:49
QSY napisał/a:
Tak tylko jakiej firmie to zaproponowac skoro organizator nie podaje jakie firmy bedą sie wystawiac na tych targach, ja dalej obstawiam ze to bedzie tandeta na miare polski B i szkoda tam bedzie wogole isc
POLSKA B = Lublin
niestety taka prawda
Jeśli wstęp nie będzie zbyt wysoko ceniony to zawsze warto się przejść. Choćby po to aby się zorientować jaki poziom ma nasze miasto.
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."