Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 18:37
nie kazdy a napewno NIE JA... mialem raz przygode ( co prawda bez przygod, kontrola bez stluczki) i 0,56 promila ( 2 browarki) i 12 miesiecy bez PJ i od tamtej pory nie poruszam sie po drogach publicznych %centowo... jak imprezka % to zabieram kierowce. chcesz pic znajdz kierowce
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 18:40
Jaqub napisał/a:
nie kazdy a napewno NIE JA... mialem raz przygode ( co prawda bez przygod, kontrola bez stluczki) i 0,56 promila ( 2 browarki) i 12 miesiecy bez PJ i od tamtej pory nie poruszam sie po drogach publicznych %centowo... jak imprezka % to zabieram kierowce. chcesz pic znajdz kierowce
nie miałem na mysli tego debila
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 18:46
Powinni za jazde po pijaku zabierać prawko dożywotni , inkasować samochód i wsadzać do pudła i nie ma przeproś.A nie jedzie najebany , zatrzymają go i zabiorą mu prawko , a on znowu wsiada za kółko.
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 18:55
Hugo napisał/a:
Powinni za jazde po pijaku zabierać prawko dożywotni , inkasować samochód i wsadzać do pudła i nie ma przeproś.A nie jedzie najebany , zatrzymają go i zabiorą mu prawko , a on znowu wsiada za kółko.
co jak co ale tym razem sie z Toba zgadzam ... ale niezłym pomysłem za pierwszym razem by były prace społeczne (ale oczywiście chory system woli zawiązywać i rozpieprzać koalicje niż to przemyśleć) ... ew. kilka kilkanaści dni odsiadki ...
ale o czym mowa jak wychowawca w zakładzie poprawczym w Dominowie nie ma prawa nawet kazać gówniarzom robic czegokolwiek fizycznie .. pracownik zapitala sprząta teren wokół budynku .. a oni sie bawią ... TAKI GÓWNIARZ MOŻE ale nie MUSI ... a powinien MUSIEĆ...
ehhh
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 00:12
Paweel napisał/a:
Hugo napisał/a:
co jak co ale tym razem sie z Toba zgadzam ... ale niezłym pomysłem za pierwszym razem by były prace społeczne (ale oczywiście chory system woli zawiązywać i rozpieprzać koalicje niż to przemyśleć) ... ew. kilka kilkanaści dni odsiadki ...
ale o czym mowa jak wychowawca w zakładzie poprawczym w Dominowie nie ma prawa nawet kazać gówniarzom robic czegokolwiek fizycznie .. pracownik zapitala sprząta teren wokół budynku .. a oni sie bawią ... TAKI GÓWNIARZ MOŻE ale nie MUSI ... a powinien MUSIEĆ...
ehhh
glupoty gadacie... 12 miesiecy bez PJ to dla kazdego kto skonczyl podstawowke i ma cokolwiek pod sufitem jest NAUCZKA... nie pisze o wsiadaniu do auta z 2dwoma promilami a o wypiciu piwa lub dwoch.. ja mialem 0,56 promila wiec ledwo zalapalem sie na "stan nietrzezwosci"... wg mnie recydywisci to osoby ktore wylapywaly sporo lepsze wyniki... nie tlumacze sie bo WIEM ze to byl blad... wypowiadacie sie jakbyscie byli swieci... a nie wiem czy wiecie ze po dobrej imprezie %% nie mozna myslec o jezdzeniu autem 48godzin i wiecej...
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 07:35
Jaqub napisał/a:
glupoty gadacie... 12 miesiecy bez PJ to dla kazdego kto skonczyl podstawowke i ma cokolwiek pod sufitem jest NAUCZKA... nie pisze o wsiadaniu do auta z 2dwoma promilami a o wypiciu piwa lub dwoch.. ja mialem 0,56 promila wiec ledwo zalapalem sie na "stan nietrzezwosci"... wg mnie recydywisci to osoby ktore wylapywaly sporo lepsze wyniki... nie tlumacze sie bo WIEM ze to byl blad... wypowiadacie sie jakbyscie byli swieci... a nie wiem czy wiecie ze po dobrej imprezie %% nie mozna myslec o jezdzeniu autem 48godzin i wiecej...
Ja nie pije więc nigdy nie jestem za kółkiem na bani.Chcesz , żebym Ci załatwił dane ile osób z zabranym prawkiem za jazde po pijaku , jest ponownie zatrzymywanych za to samo , jadąc bez prawka ?? Także ja nie mam szacunku dla skurwys..... jeźdzących po pijaku !!!!!!! Wypijesz piwo , wsiadasz za kółko i już masz ponad norme.Więc jak ktoś jest normalny to jak wraca z imprezy to bierze taxi albo dzwoni po ziomka i jest cool.Ale jak wsiada najebany to już według mnie jest potencjanym mordercą.Chu.... z nim , niech się rozjebie na pierwszym lepszym drzewie , ale przez takie zakute pały giną niewinni ludzie.Nie ma dnia , żeby pijak kogoś nie zabił.Chyba ide na ministra sprawiedliwości to wytępie to skurwy..........
alkohol to zadne wytłumaczenie jednemu po 1-2 piwach nic nie jest a drugiemu nieźle odwala czy to za kółkiem czy nie jest prosta zasada: "PIJESZ NIE JEDZ" Jaqub weź pod uwage że nawet po uzyciu alkoholu czy w stanie nietrzeźwości coś sie dzieje nie z Twojej winy to i tak jest Twoja wina a w dodatku powiedzą że kierowca był pijany wieć lepiej odmówić sobie to jedno piwo za 3zł i jechac z czystym sumieniem
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 17:56
a wg mnie ludzie ktorzy widzieli zdarzenie wczesniej opisywane i tego pijanego sukinkota to powinni zareagowac nie tylko dzwoniac cichaczem po Policje, gdzie sie podziala tzw "odwaga cywilna" eh... mozna bylo tego uniknac.