Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 08:59 SPOT BMW na Placu Zamkowym?
Witam. W porozumieniu z chłopakami ze Świdnika, postanowiliśmy zorganizować mały spot BMW na Placu Zamkowym. Myślę, że to nie głupi pomysł. Ostatnio wybrałem się na takie spotkanie Audi, ale to nie to samo
Proponuje:
19.XI.2006 (niedziela)
godz. 12.00 (południe)
Jeśli są chętni to wpisujcie się... Pozdrawaim
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 469
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 22:19
Piotrek napisał/a:
Witam. W porozumieniu z chłopakami ze Świdnika, postanowiliśmy zorganizować mały spot BMW na Placu Zamkowym. Myślę, że to nie głupi pomysł. Ostatnio wybrałem się na takie spotkanie Audi, ale to nie to samo
O ty szpiegu
a tak poważnie to ostatnio frekwencja nam niezbyt dopisała
życzę udanego spociku
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Wto Lis 14, 2006 00:01
MMaly napisał/a:
eszcze zeby troszke sniegu dozucilo i bedzie gites
Jesli to niebedzie kolidowalo z moimi zajeciami to aj sie pisze na taki maly spocik
na snieg na razie nie ma co liczyc... ma byc cieplo (jesli dla kogos ok 10stopni to cieplo)...
ale aura jesienna sprzyja poslizgom (tym kontrolowanym i tym niekoniecznie)
Wysłany: Czw Lis 16, 2006 00:09 Re: SPOT BMW na Placu Zamkowym?
[quote="Piotrek"]Witam. W porozumieniu z chłopakami ze Świdnika, postanowiliśmy zorganizować mały spot BMW na Placu Zamkowym. Myślę, że to nie głupi pomysł. Ostatnio wybrałem się na takie spotkanie Audi, ale to nie to samo
Proponuje:
19.XI.2006 (niedziela)
godz. 12.00 (południe)
Jeśli są chętni to wpisujcie się... Pozdrawaim[/quote] dobra cwaniaku zobaczymy jeszcze
Auto: BMW E36 Coupe
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Paź 2006 Posty: 275
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 15:42
kolejne foteczki niebawem a jzu czekam na kolejne spotkanko:) no i czkemay na ten snieg wtedy wszyscy ebda mieli rowniejsze szanse poszalec swobodnie na jakims placyku:)
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 21:20
belzyce
hehe... poczytajcie sobie temat friday w glownym a zauwazycie ze WSZYSCY narzekaja na BRAK TRAKCJI... tylko u prawdziwych fanow smigielek brak trakcji to
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 469
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 00:18
świetne foty niezła frekwencja
ale brak naprawdę ciekawych modeli
np jakiegoś M-Power albo chociaż jekiejś 7-demeczki nie mówiąc już o 850-tce
ale i tak spot był pewnie super
nasz kolega audimaniak Zanjac kupił E-39
może będzie takim katalizatorem między klubowym i pomoże zorganizować coś wspólnie mam nadzieję że przeczyta ten post i zadziała