Witam wszystkich szczęsłiwych posiadaczy Bawarek:) mam takie pytanko co myślicie na temat lamp In Pro do E30 czy zdają egzamin. I jak tam z ich własnościami świetlnymi czy jest jakaś różnica w stosunku do oryginałów. No i oczywiscie jak prezentują się E30 z takimi lampami może ktoś posiada taką Bemkę lub ewentualnie widział na żywo taką. Bardzo mile widzxiane też fotki:) Pozdrawia robman
No to wydaje się jasna sprawa ale chodzi mi o to czy ogółem nie są One gorsze od oryginałów bo wiadomo co oryginał to oryginał. A jak się zacznie coś kombinować to może wyjść wprost odwrotnie do oczekiwań:)
Ale czy warto inwestować w takie lampki Twoim zdaniem czy lepiej zamontować oryginały bo u mnie troszeczkę w drogowych odblaski podupadły dlatego myślałem czy by nie zainwestować może w In Pro
chodzi Ci o te przyciemniane nono też się nad nimi zastanawiałem. Rozejrze się po okolicznych sklepach i popytam. Dzięki z góry za zainteresowanie i podpowiedzi