Auto: Golf III 1.8i
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 19:34
A może poszukac poduszek od mocniejszej wersji lub diesla, jezeli sie da dopasowac albo jest możliwosc przeróbki, chyba że sie nie da w ten sposób i wtedy można experymentowac z czyms tam gatunku kleju do szyb albo poliuretanu.
ja sobie napchałem K+D (tzn.wypełniłem) i robi
mocowanie sztywne jak cholera a w dodatku naprawiłem sobie zerwaną poduchę , która była nie do zdobycia poza serwisem
u mnie ciężko powiedzieć bo narazie zrobiłem tak jedną poduchę , a mam ich 4.
jednak przy ruszaniu różnica w ruchu silnika jest bo go nie buja jak wcześniej (nawet jak była dobra), trzyma sie dość sztywno a wibracji żadnych nie ma ponad to co było wcześniej
Auto: quattro ;-)
Skąd: Czuby Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Wrz 2004 Posty: 359
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 23:00
ja w seju mialem sportowa poduche pod skrzynia... i biego o wiele lepiej wskakiwaly po jakims czasie w serwisie zrobili tez cos z poducha przy silniku chyba wlasnie goscie uzyli kleju do szyb . autko mialo drgania hehe ale nie bylo tragicznie
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
Auto: s6 i pierdoloty
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 592
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 15:23
poduchy tez się usztywnia żeby ich tak często nie zrywało , a u Spawosa seryjne gumiaki od lanosa raczej za długo nie pociągną......
wiem że w Warszawie ktoś robi na zamówienie z poliuretanu, jak będziesz potrzebował to zdobęde kontakt