Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 469
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 19:23
co do miejsca to pisaliśmy już kiedyś w jakimś temacie naprawdę nie pamiętam w którym ale mniejsza o to że dobra tokarnia i frezernia jest na inżynierskiej na zakręcie a ulicę każdy zna
robiłem tam już parę rzeczy i byłem zadowolony
czy zrobią to co chcesz ty to niestety nie wiem
post zmieniłem zgodnie z poleceniem wiem odbiegał trochę od tematu
Ostatnio zmieniony przez agrabsabi Czw Sty 11, 2007 22:40, w całości zmieniany 1 raz
Tego na zwykłej frezarce czy tokarce niezrobisz, nawet minimalne różnice w masie rzędu dziesiątych grama przy paru tyś obr przeradzają się w kilogramy działające na wał korbowy. Jak chesz to mieć zrobione dobrze to najbliżej W-wa http://www.nos.motoogloszenia.pl/index.php
tez polecam to co macior podal, brat tam robil i wszytko Git cena wywazenia to 400-600zl kolo tego jedziesz zawozisz idziesz na piwko i za 2 godz masz gotowe
nie wiem czy ceny drogie 3x , to normalna cena u nas nikt tego nie robi, nigdzie taniej raczej nie znajdziezsz moze znajdizesz ale blizej raczej nie u pana zenka w stodole to raczej tego nie zrobi sie , wiec cena odpowiadnia