Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 20:23 Filtry do gazu.
Jak w temacie.Gdzie w Lublinie jest jakiś sklep lub hurtownia żeby dostać fitry do gazu,szczególnie chodzi mi o filtry do sekwencji co są przed listwą wtryskową.??? U gazowników wołają 50zł za szt. a wiem ,że kiedyś mi ktoś mówił że koszt tego to ok. 15zł .
Będę wdzięczny za informację.
Auto: VW BoraT TDI ASZ+
Skąd: Czuby Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 13
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 22:06
Sklep z akcesoriami do instalacji gazowych jest na Łęczyńskiej w budynku Trans-Wag a może to nawet ich sklep, jest tam stacja z gazem niby Shell to chyba na przeciwko Statoila...
Zawsze kupuje tam filtry...
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 22:25
rysk napisał/a:
Sklep z akcesoriami do instalacji gazowych jest na Łęczyńskiej w budynku Trans-Wag a może to nawet ich sklep, jest tam stacja z gazem niby Shell to chyba na przeciwko Statoila...
Zawsze kupuje tam filtry...
Dzięki.Jeśli nie będzie innego namiaru do poniedziałku to podjadę tam
Auto: VW BoraT TDI ASZ+
Skąd: Czuby Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 13
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 23:50
ja nie mam sekwencji tylko instalacje drugiej generacji, do mojej filterek kosztuje 10 zł czy 6 zł nie pamietam dokładnie, ale to tanie jest. Tak jak mowisz do Twojej instalacji moze kosztowac z 15 zł..
pozdro
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 01:39
do sekwancji filtry są drozsze bo to nie jest wkladka tylko cała puszka wyglada to mniej wiecej jak seryjny filtr paliwa w samochodzie z np wielopunktowym wtryskiem dlatego kosztuowac bedzie własnie w okolicy 50 zł
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 09:40 Re: Filtry do gazu.
_Rafi_ napisał/a:
Jak w temacie.Gdzie w Lublinie jest jakiś sklep lub hurtownia żeby dostać fitry do gazu,szczególnie chodzi mi o filtry do sekwencji co są przed listwą wtryskową.??? U gazowników wołają 50zł za szt. a wiem ,że kiedyś mi ktoś mówił że koszt tego to ok. 15zł .
Będę wdzięczny za informację.
Chyba chodzi Ci o tzw Filtr fazy lotnej.Nie wiem czy są one z podróbek tak jak fitlerki do starych instalek(które robi filtron i cena nie przekracza 10zł) ale sprawdzę w poniedziałek
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor