Trzeba blacharza Panowie. Wiele do roboty nima, prawy przedni narożnik: maska, błotkin, lampa i troszke za lampą blacha poszła do tyłu. Byłem u paru ale wolne terminy dopiero za miesiąc/półtorej. Robocizne wyceniają na jakieś 300-400 zł.
Jak macie jakieś części do Astry I to chętnie pogadam.
Pozdro
robił zarówno moją corse, frontere, kolegi vectre i wielu innich znajomych samochody.
Tata jak był szefem salonu Opla w lbn, to mieli podpisaną jakąś chyba umowę, i wszelkie malowania czy coś było robione u niego, ma specljaizację w oplach. Zarówno blacharka jak i lakiernictwo. Naprawdę polecam, może powiedzieć nawet większą cenę niż inni, ale robi naprawdę profi, a jeśli w razie nie chcesz aż tak na cacy, to powiedz to zrobi może taniej ale też dobrze http://lkt.pl/viewtopic.php?t=3829 tu nawet masz foty mojej corsy przed jego siedzibą
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
hmm... a co do części to się nie orientujecie? Prawy przód lampa, kierunek, atrapa, może jeszcze maska i błotnik, ale raczej pójdą do wyklepki.
Dzięki Brzuzka, już czytałem ten topic przed założeniem tego tematu - żeby nie było ze jestem dziecko neo Poprostu tamten topic jest już troszke stary i myślałem że może urodziło się coś ciekawego od tamtej pory.
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 14:58
przeszukaj dział Sprzedam na giełdzie u nas na forum tam urzytkownik niski sprzedawał czesci do astry w atrakcyjnej cenie, moze nie warto klepac tylko kupic uzywane czesci
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 22:26
nie wiem czy ktos pisal o tym zakladzie (ja tam nic nie robilem ani nie znam kogos kto robil) a konkretnie o zaklad w KALINOWCE (jadac dr. mecz. majdanka) na przeciwko scani (orlenu) jest drozka w prawo i po chwili po lewej duzy szyld NAJTANSZA BLACHARNIA/LAKIERNIA... ceny z tego co slyszalem sympatyczne z tym ze na placu sporo wrakow...
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 01:16
Jaqub napisał/a:
nie wiem czy ktos pisal o tym zakladzie (ja tam nic nie robilem ani nie znam kogos kto robil) a konkretnie o zaklad w KALINOWCE (jadac dr. mecz. majdanka) na przeciwko scani (orlenu) jest drozka w prawo i po chwili po lewej duzy szyld NAJTANSZA BLACHARNIA/LAKIERNIA... ceny z tego co slyszalem sympatyczne z tym ze na placu sporo wrakow...
nie wiem czy zauwazyles ale tam stoja same angole prawdopodobnie tylko na czesci
Auto: Pomoc Drogowa
Skąd: Węglin Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Sty 2005 Posty: 337
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 12:12
QSY napisał/a:
Jaqub napisał/a:
nie wiem czy zauwazyles ale tam stoja same angole prawdopodobnie tylko na czesci
Rafał kiedyś zajmował się blacharką i lakiernictwem, w tej chwili tak jak napisał Qsy części, części i jeszcze raz części
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 12:16
Pawel_M napisał/a:
QSY napisał/a:
Jaqub napisał/a:
Rafał kiedyś zajmował się blacharką i lakiernictwem, w tej chwili tak jak napisał Qsy części, części i jeszcze raz części
eee tam czasami coś rzeźbi w pełnym tego słowa znaczeniu
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...