mam pyt dotyczace tej wlasnie kategori...slyszalem ze musze najpierw zrobic C a po 2 latach dopiero moge sie ubiegac o C+E czy to prawda..? za odp dzieki
No mam jednego dobrego instruktora telefon na priva, gosc zna sie na rzeczy i potrafi dobrze przekazać niezbedne informacje, ja po 10h nauki zdałem egzamin cena za kurs chyba taka sama jak wszędzie Zdawałem w PKS na Hutniczej
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: Mercedes ;)
Wysłany: Nie Gru 24, 2006 18:50
Rysiek napisał/a:
No mam jednego dobrego instruktora telefon na priva, gosc zna sie na rzeczy i potrafi dobrze przekazać niezbedne informacje, ja po 10h nauki zdałem egzamin cena za kurs chyba taka sama jak wszędzie Zdawałem w PKS na Hutniczej
Ja tez robiłam ost kat C i tez w PKS - polecam .. wyjezdzilam 12 godz i juz więcej nie było potrzeby jezdzic
kat bardzo prosta łatwiejsza duzo niz B+E
Ze 4 lata temu poszedłem na kurs C ale kolo po 3 godzinach jazdy wywalił mnie z papierami na egzamin od razu.
Jezdziłem Lublinkiem chłodnia takze wszystkie manewry opanowałem wczesniej
w PKSie maja Stary (te nowsze oczywiscie) są takie same jak te na których zdaje sie egzamin. Problemem w PKSie jest termin bo jak ja chcialem sie do nich zapisac to kurs trwał by minimum miasiąc do tego czekasz na egzamin miesiąc no i zanim dostaniesz kwita do reki mija nastepne dwa tygodnie minimum...