FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
kto widział kto wie- PILNE!!!!!!!!!!!!!
Autor Wiadomość
daniel325 
pr0 killer
;)

Auto: z3 w częściach
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 13:32   kto widział kto wie- PILNE!!!!!!!!!!!!!

Panowie mam do was nietypowa prośbę z cyklu kto widział kto wie może zacznę od początku, bo to trochę zawiła historia jak jeszcze miałem e36 jakieś 6 miesięcy temu do silnika 3.0 robiłem sprzęgło u pana radzikowskiego(bo seria dos szybko mi padła, a i zachciało mi się lżejszego koła) wsadziłem tam zestaw z e30 od silnika 2,5 jednomasowe koło plus wzmocniony docisk, wysłałem zestaw do wawy po dwóch tygodniach dostałem paczkę wysłałem 13,6 kg całość a dostałem 20kg wyciągam patrzę ale to chyba nie moje gówno dzwonie do RADZIKOWSKIEGO mówię ze chyba cos pomylili mówią ze nie możliwe mieli tylko jedna beemke i tyle, po czterech dniach dochodzenia siadłem w auto i pojechałem do nich okazało się ze robili dwa sprzęgła do Lublina i tak jedno do bmw(moje) a drogie do jakiegoś opla nie wiadomo jakiego modelu i teraz tak zachowali się ok. zrobili mi drogie gratis a to od opla leży nadal u nich i czeka aż właściciel się połapie ze ma zestaw nie pasujący do opla(radzikowski twierdził ze zleceniodawcy nie zależało na terminie ponieważ jest to awaryjny zestaw będzie wymieniany dopiero jak padnie seria) dziś dzwoniłem do wawy z zapytaniem czy już się odnalazło jednak nadal bez zmian, kolega chce mocniejsze sprzęgło do 2,5 i z tad to cale zamieszanie może znacie kogoś kto kilka miesięcy temu robił sprzęgło u radzikowskiego i ma opla (jeżeli tak prosił bym o namiar sprzęgło do opla jest zrobione profi cena takiego wzmocnienia okładzin i docisku to około 1000zl jeżeli nawet klient chciał tylko regeneracje to i tak zostanie mu to zamienione bez dodatkowych opłat a mój kolega kupi sobie w dobrej cenie zestaw do bmw wiec wszyscy będą zadowoleni)

to jest dokładne zdjecie zestawu od opla

QSY 
speed demon
emeryt

Auto: STI & Polonez 1500
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 18:57   

a moze Hubert cos o tym wie? on podobno dłubał przy tym niebieskim OPC i moze sprzegło tez dorabiali...

daniel325 
pr0 killer
;)

Auto: z3 w częściach
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 23:08   

QSY napisał/a:
a moze Hubert cos o tym wie? on podobno dłubał przy tym niebieskim OPC i moze sprzegło tez dorabiali...
nie opc odpada to cos starszego jest zreszta hubert wiedzial o pomylce i to nie oni

Odpowiedz do tematu