Auto: RS6MTM/911turbo s techart
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Wrz 2004 Posty: 74
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 19:43 Regeneracja odbłyśników w lampach...
Jak w temacie mam pytanie do was czy wie/zna ktoś firmę która regeneruje profi odbłyśniki w przednich lampach w Lublinie??? Bo szukam szukam i nie mogę znaleźć, mile widziany telefon kontaktowy.
Z góry dzięki za pomoc...
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 10:49
Chyba pozostaje mi tylko wysłać do firmy w Łodzi lub we Wrocławiu które znalazłem...
Co do tematu takiego na forum niestety nie ma takiego, bądź nic mądrego nie wnosił poza tym, ze do nowszych aut możne kupić podróbę w delamie
Przerabiałem ten temat...w Lublinie nikt nie robi a jeśli chodzi o inne miasta to:
- http://www.regeneracja-hc.com/informacje.html <-- tu masz namiar na regeneracje, znajomy z forum volvo wyslal swoje odblysniki z lamp i halogenow, poczekal 4 dni, zaplacil 120zł i cieszy się ze swoich nowiutkich lampek
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 00:40
siwy napisał/a:
on nie umi, nigdy nie kliknal
"one umi chodz nie klikał" - nie było mnie tu przez chwilę i już jakiś zamęt siejecie nie każdy ma czas siedzieć całymi dniami przed netem jak co poniektórzy...