Wysłany: Czw Mar 08, 2007 16:53 Mecz hokeja na Globusie
LHT ... LHT ... LHT ... LHT ... LHT ... LHT ... LHT ... LHT ... LHT ... LHT ... LHT ... LHT ... Czas na męski sport w Lublinie ! Czas na dobry mecz ... Widziałem jak chłopaki grają. .. Jak na warunki naszego NIEWDZIĘCZNEGO miasta to wymiatają i walczą by grać, trenować i zawstydzić niedowiarków. Ta impreza jest skazana na sukces. Chcemy hooookejowej rozrywki w Lublinie i to nie podlega dyspucie. Skoro doszli do takiego poziomu z nikłą aktywnością sponsorów to co będzie jak trafią sponsora z prawdziwego zdarzenia? Myślę że wszyscy sceptycy siądą i przyznają rację. Lublin żyje, Lublin walczy, a praca jaką wykonują członkowie LHT jest godna podziwu i wsparcia. Niech Lublin nie będzie kojarzony z marnotą, niech Lublin ma szanse pokazać że są tu talenty. Bo LHT to pasjonaci i talenty ... trzeba to powiedzieć raz na zawsze ... Niech SPR zrozumie że Hokej na Globusie był zawsze a "NASZA ZWADA" jest wynikiem złej organizacji i decyzji władz miasta. Do czego potrafi doprowadzić polityka sami widzicie. Rywalizacja, zniesławienia i szydercze wypowiedzi. Kibicujcie nam tak jak My będziemy kibicować WAM. Kibicujmy. Razem. O podziały i wrogie nastawienie prosto. Budujmy Lubelską areną sportu. Budujmy widowiskową strefę naszego miasta o którą mam nadzieje sprawiedliwie zadbają w przyszłości władze naszego miasta. źródło kurier
gra tam dwóch moich ziomów.. zapowiadasie ostra walka z Warszawiakami.... w sobote na globusie o 17 ... cena biletu to 7 normalny i 4 ulgowy na legitke.
nie zapomnijcie o trąbach i innych akcesoriach... wkońcu to hokej... kastety, pałki, noże, stre kije .... a nóż przyjadą kibice z Wa-wy
[ Dodano: Sob Mar 10, 2007 12:16 pm ]
dostałem warne za te kije wiec .... tylko rozwieje wątpliwości, żeby ktoś nie myślał że popieram przemoc... to był oczywiście żart!!!!!
nooo baaaa krótki bronił jak lew..... zresztą ten chłopak co go zmienił też ... ostatnią tercję siedziałem jak na szpilach..... jazda na całego .... hehe a z oliwą zdenerwowanym nie chciałbym sie spotkać
ja czekam na kolejne mecze ...... chłopaki mówią że będą na pewno.... publika dopisała wiec globus też na pewno nie bedzie miał nic przeciwko....
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pon Mar 12, 2007 00:07
bylem bylo - piiiii, oczywiscie jezeli mowimy o "trybunach". lublin jest dretwy, nawet nic krzyknac nie umie, kazdy zgrywa kozaka a najbardziej mi sie podobal taki koles rozbujany...! chodzil niczym bujany fotel jakby mial za krotkie nogi
oh jakie to miasto jest czasami zalosne.
wracajac do meczu, byl zajebisty i emocjonujacy, bardzo mi sie podobalo.
a doda bedzie w weekend po meczu MONTEXU
ps siedzialem w sektorze pinioerow sekcji hokeja i tu byl fajny klimacik, bebenek mielismy i bylo fajniutko, ale reszta trybun nie dopisala
[ Dodano: Pon Mar 12, 2007 12:10 am ]
ps kto bawil sie w Dsignie? bo ja niedotarlem