Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 12:03 bmw vs Japonia vs Hiszpania seat
Z uwagi na to ze snieg się topi może zrobimy za jakieś dwa lub trzy tydnie jak pogoda dopisze ten zapowiadany sparing (miało cos być ale cisza wiec pisze) Niemcy(bmw) vs Japonia możemy dorzucić jeszcze vs Hiszpania (seata) bo tu w Lublinie sporo się tego narobiło a na pewno będzie ciekawiej zasady były by takie ze stanęło by 9 lub 12 aut (do uzgodnienia) każdy wystawia 3 lub 4 auta (łatwiej będzie uogólni zwycięstwo bo łatwo jest zlać jednym mocnym japończykiem resztę a tak będzie ciekawiej) czyli w przypadku bmw były by 3/4 x bmw 325 (z różnych roczników) wy obstawiacie resztę co wy na taka rozrywkę w tym nudnym mieście? jaki obstawiacie wynik (kolejność marek) ?Nie wyśmiejcie mnie tylko proszę
Ostatnio zmieniony przez daniel325 Wto Lut 27, 2007 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 12:14
ja z chęcią się na to bym pisał,tylko nie wiem czy się wyrobię z robotą auta w przeciągu 2-3 tygodni,jak pozniejszy termin to ja na bank z jakąś mocną bmką mógłbym się spróbowac
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 12:15
spinaj sie jak mozesz zrob tak zeby za 2 /3 tydnie auto bylo w stanie smigac jak uda sie cus takiego zgonic to zrobimy puzniej rewanz slg mam nadziej ze tez juz zapnie swojego hiszpana tak ze spinajcie sie
Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 12:20
myśle , ze do tego czasu sporo aut nie będzie skończonych,ale spoko postaram się,u mnie problemem jest to że nie moge wygospodarowac tygodnia czasu na warsztat bo auto mi jest potrzebne na codzien,tylko to jest przeszkodą,częsci w 99% juz są
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
może jeszcze francja ?? saxo vts, meganka brata
nie takie szybkie ale cóż zawsze to zabawa
i jakie zasady?? do mostu czy do bramy?? czy jeszcze jakies??
jest też nowe 328 na forum, też może się wam przydać
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 13:28
Zasady do ustalenia nie wiem czy most wchodzi w grę bo żeby wypuścić z 10 razy po 2/3 auta to trochę trzeba czasu tam zrobi się zamieszania jeszcze sobie wszystko ustalimy to chyba najmniejszy problem myślę ze dystans 400- 600 metrów byłby ok. i chyba najrozsądniejszy
[ Dodano: Wto Lut 27, 2007 1:34 pm ]
kazik napisał/a:
myśle , ze do tego czasu sporo aut nie będzie skończonych,ale spoko postaram się,u mnie problemem jest to że nie moge wygospodarowac tygodnia czasu na warsztat bo auto mi jest potrzebne na codzien,tylko to jest przeszkodą,częsci w 99% juz są
no a wasza w tym głowa żeby każdy wystawił możliwy tim macie parę hond słyszałem ze gość z czarnego nissana 350 z tez by sie tak pobawił macie evo tak ze głowa spokojna zreszta u japonczykow nie brakuje ciekawych aut (ale ja nie będę wam ustawiał drużyny mam nadzieje ze będzie jednak na co popatrzeć znajomy osttnio pytal czy nie dalo by rady ustawic cos dla leona cupry tego zultego zobaczymy wspomne wiec moze stanie w 3 druzynie szania mysle ze tez nie odpusci
Ostatnio zmieniony przez daniel325 Wto Lut 27, 2007 13:37, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 13:44
sharxhunter napisał/a:
jest też nowe 328 na forum, też może się wam przydać
To bmw jest robione raczej do lansu w zeszłym roku przegrywało z moim 2,5 (ale cos Kamilowi tam jakiś czujnik nie trybił jeden teraz ponoć jest już lepiej niemniej jednak) na razie chyba będą same 325 jakieś w miarę śmigające e30 i 2 lub 3 e36
[ Dodano: Wto Lut 27, 2007 1:46 pm ]
sharxhunter napisał/a:
400 bardziej bo przy 600 za dobrze ci to twoje jedzie
Auto: s6 i pierdoloty
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 592
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 15:12
Cytat:
spinaj sie bedziesz mial lepsza motywac. a pozatym nie wiadomo czy aura bedzie sprzyjac na otwarcie sezonu
nie wszytsko zależy odemnie... czekam na troche gówna bez którego auto szybko nie pojedzie, zresztą i tak bez mojego wsparcia Japan złoi szwabskie dupska