Wysłany: Pon Cze 05, 2006 16:43 umiem odpalic MK2 i MK3 w dieslu i TD
he he wlasnie sie naumialem odplic D i TD bez kluczyka w bardzo prosty sposób nikomu nie powiem jaki podpowiem ze bez wkladania kluczyka wlaczcie dmuchawe na maksa wlaczcie swiatla drogowe raz puscie i jeszcze raz wlaczcie dlugie i przytrzymajcie wtedy mozecie zamknac szyby wlaczyc spryskiwacze wycieraczki idt itp a dalej jak pomyslicie dojdziecie w jaki sposub uruchomic silnik
Auto: Audi Coupe , Vw Polo
Skąd: Tatary Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 106
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 17:44
_________________ AUDI COUPE 90R 2,3 Z KLINA
AUDI COUPE 90R 2.3 B+G
VW POLO 98R 1,4 Z KLIMA
FIAT FIORINO 1,7D
POSIADAM DO SPRZEDANIA CZESCI Z , Audi 80, 90 coupe, 100 c3 c4, a6, s4, a8, v8.
A ja mam takie małe pytanko...Po kiego założony jest taki temat ??? Po to żeby nauczyć innych jak się to robi czy pochwalenie się, że to się umie?? Bo nie zabardzo rozumiem
Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Wto Cze 06, 2006 08:51
oj czepiacie sie temat dobry jest.
Szarik sie boi ze ktoś mu ukradnie Gofera po przeczytaniu posta...
dwa razy swiatłami, piec razy korbką do szyb w lewo raz szybrem w góre, awaryjne lewy kierunek, hamulec sprzegło, właczyc radio, i mocą nawiewu ustawiamy moc serwisową , Na koniec : "Golfie odpallllllll..." i odpala
Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Wto Cze 06, 2006 16:21
Ja kiedyś swojego Charade odpalałem oraz otwierałem śrobokrętem-
Kazik świadkiem - nawet chyba kiedyś sobie otworzył i pojechał sobie nim hehehe to były czasy
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Sro Cze 14, 2006 05:59 Re: umiem odpalic MK2 i MK3 w dieslu i TD
toffi napisał/a:
he he wlasnie sie naumialem odplic D i TD bez kluczyka w bardzo prosty sposób nikomu nie powiem jaki podpowiem ze bez wkladania kluczyka wlaczcie dmuchawe na maksa wlaczcie swiatla drogowe raz puscie i jeszcze raz wlaczcie dlugie i przytrzymajcie wtedy mozecie zamknac szyby wlaczyc spryskiwacze wycieraczki idt itp a dalej jak pomyslicie dojdziecie w jaki sposub uruchomic silnik
To teraz jak zginie jakaś golfina to policja od razu zapuka do twych drzwi