Wysłany: Pon Maj 21, 2007 12:47 Potrzebny zakład frezarsko tokarski
Poszukuje dobrego zakładu specjalizującego sie w obrobce skrawaniem (toczenie, frezowanie, wiercenie itd) potrzebuje prawdziwego spaecjalisty ktory podejmie sie wykonania elementów do pracy magisterskiej. Sprawa jest pilan i to bardzo bede bardzo wdzieczny za wszelkie informacje.
Prosze Adminów/Modów zeby nie zjechali mnie mocno sprawdzałem w arhiwum i nie znalazłem, szukałem na googlach ale tam nie sprawdze jak z solidnościa danego zakładu
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
ja musze miec to na 5 czerwca najpozniej bo 10 mam oddac prace. A poprzedni gościo mówił ze zrobi bo dostał jeszcze w kwietniu wszystko, a teraz powiedział ze nie jest w stanie tego wykonac poleciał w kule wrrr
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę