witam wszystkich mógłbym zaczerpnąć kilku informacji na temat instalacji gazowej do mitsubishi Stariona 2.0 turbo IC chcial bym zalozyc instalacje gazowa odpada Sekwencja ze względu na koszty chyba ze ktoś ma jakas ciekawa ofertę moj budżet mi na to nie pozwala rozmawiałem z wieloma osobami i kazdy mowi mi co innego
mam informacje ze można założyć instalacje trzeba tylko zamontować specjalny reduktor do turbo z kompensacja oraz do tego BLOS i niby wszystko śmiga czy mógłby mi ktoś cos poradzić znacie jakiegoś dobrego gazownika prosze o inf. jakie kolwiek naprawdę szczerze dziękuje mogą być nr gg lub jakie kol wiek namiary z chęcią podjadę sie dowiem
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 09:36
na alledrogo sa sekwencje (przody) do 4 cylindrowek za ok 1200pln nowki polskie STAGi (i to z lubelskiego) do tego butla +montaz.... mysle ze w 2-2.5tys pln bys sie zmiescil a to juz dobra cena zwlaszcza ze lpg ok 1.8pln a wacha 4.3pln
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 21:21
chlopaki luzujcie a Oktawian87 niech zaklada sekwencje... zwroci sie szybciej niz zdazysz zauwazyc... i nie powinienes miec problemow takich jak ze zwykla instalka +blos... zaoszczedzisz max tys pln ( w co bardzo watpie) a bedziesz plul sobie w brode...
Paweel, ja ci powiem... pojechalem do nich ze zjebanym zaworem koleś wyszedł poogladał i stwierdził że to turecka instalacja (hmmm do kiedy zavoli jest tureckie?) malo tego koszt naprawy wyniosl by mnie 500pln bo szanowny druciarz stwierdził że trzeba wymieniac cała instalacje z przodu czyli ok 500pln
Wkórwilem sie pojechalem do Piekarza i bez stania w kolejce wymienili mi zawor i zaplacielm za niego 95 pln