na pilsuckiego tam gdzie kluczyki dorabia szybko robi
chyba najlepszy zakłąd...
byłem pare razy i zawsze zadowolony
Może i najlepszy tylko właściciel większy cham odemnie, byłem raz żeby mi dorobił kluczyki do golfa, miałem nawet własne surówki to mnie od niepowiem kogo powyzywał. Jak mówiłem już wcześcniej jedź do grubego to Ci zrobi, a w B4 jest trochę roboty przy tym.
problem tkwi w tym,ze siora wczoraj wsiadła do samochodu,kluczyk przekręciła i nic zero reakcji,non stop świeciły się kontrolki a nie działał zapłon,nie mam zielonego pojęcia co się stało
wie ktoś może czy trudno ją wykręcić ze swojego miejsca bo jutro zamierzam się za to brać
wielkie dzięki wszystkim za dotychczasowe informacje
Auto: Audi A4 1.8T Q, widlak
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 779
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 19:30
ja mialem cos takiego w seacie tam sie zabki w stacyjce polamaly ja pojechalem na braci wieniawskich tam kolo aldika tam na gorze w tych pasazach w budynku gdzie nobo kosztowalo mnie to chyba 70 zl ale polecam
_________________ QUATTRO jest jak narkotyk - uzależnia raz na zawsze
problem tkwi w tym,ze siora wczoraj wsiadła do samochodu,kluczyk przekręciła i nic zero reakcji,non stop świeciły się kontrolki a nie działał zapłon,nie mam zielonego pojęcia co się stało
wie ktoś może czy trudno ją wykręcić ze swojego miejsca bo jutro zamierzam się za to brać
wielkie dzięki wszystkim za dotychczasowe informacje
Prawdopodobnie rozwalił Ci się taki plastikowy pierdolnik we wkładce. Jak chesz pojeździć to ściagasz od dołu osłone, i masz w stacyjce taki plastikowy cylinderek w który masz wpiętą wtyczkę z przewodami, odkręcasz 1/2 śrubki i wyciągasz ten pierdolnik, wkładasz kluczyk w stacyjkę i przekręcasz aby zdjąć blokade kierownicy, a w plastikowy pierdolnik śrubokręt i odpalasz Stacyjki (wkładu metalowego) sam nie wyjmiesz, trzeba nawiercić małą dziurke w kolumnie aby zdjąć blokadę.