Wysłany: Sro Maj 30, 2007 19:06 Eclips co jest war?
kolega prosui mnie o opinie na temat eclipsa, a ze nie mam wzrobionego ydania na temat tego samochodu wiec pytam Was, jezdzi ktos tym? ewentualnie cos podobnego
Nie miałem jeszcze przyjemności się taką bryczką przejechać ;/ Wizualnie bardzo sympatyczny, osiągami też pewnie zadowolić się można. Myślę jednak ,że lepie wziąść młodszy rocznikowo.... Znając życie naprawy się pojawią i pewnie sporo pali. I coś jeszcze ten model jakiś mały przebieg ma....
_________________ Dojechać z puntku A do punktu B, ale w dobrym stylu
Auto: Pomoc Drogowa
Skąd: Węglin Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Sty 2005 Posty: 337
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 20:13
Miałem takiego Eclipsa ( 2-3 lata temu ) spalanie na benzynie 12-15l w zależność od stylu jazdy, z tego co pamiętam ceny części nie należały do najtańszych, nie wszyscy chcieli wymienić rozrząd, należy uważać z silniczkami otwierania lamp, w zimie jak złapie je lód a kierowca będzie chciał otworzyć / zmaknąć lampy to może spalić silniczki ( po jednym silniczku na lampę ) w zimie najlepiej nie zamykać lamp, ogólnie auto fajnie, dobrze się jeździło, dobra i niska pozycja za kierownicą, polecam zadbane modele. Cena 9500zł jest troche za duża