Wysłany: Wto Paź 16, 2007 18:36 Gdzie oddac telefon na przeglad :D?
Chcialbym oddac Nokie 6600 do jakiegos serwisu na wymiane obudowy (sam jedna wymienialem i niewiele z niej zostalo )naprawe joysticka bo w lewo nie robi, no i zeby ogolnie wszystko tam profi wyczyscili i wgrali najnowszy soft.
Tylko zeby to trawlo max 1dzien
Macie jakies zaufane serwisy komorkowe?
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
przedwczoraj wymieniałem sobie lcd w E250 w niecałe 7 minut gdzie trzeba uważać z lutownicą bo jak sie go lituje jest najebane w piiiii rezystorków i niemożna żadnego uszkodzić
ten serwis na pisludskiego niby pod patronetem NOKI ale raczej NIEPOLECAM(lepiej idz do jakiegos mniejszego serwisu i tam sie predzej dogadasz), tak naprawde to oni sa tylko poto aby wziasc telefon i wyslac go do centrali do w-wy, kupilem nowa nokie 6070 po 2dniach urzytkowania sama zaczela sie samoczynnie wylaczac no to ja tam zawiozlem selon ery mi tak zalecil ze tam mi to nawet na miejscu zrobia jak bedzie jaka drobnostka, no i tak zrobilem oddalem telefon mila Pani z obslugi mowie ze to namiejscu napewno sie niezrobil nawet niedala spojrzec jakiemus serwisantowi na nia, wypisala kwita ze zostawilem tam tel. (ja patrze a w uwagach jakies bzdrury ogolnie porysowany) ja mowie doniej Pani nowy telefon on ma 3 dni a co tu Pani jakies bzdury wypisuje a ona przypadalila glupa zaczela cos bezlkotac no i wypisala juz dobry kwit ( tak sie zabezpieczaja przed tym jak w serwisie porysuja, ze wrazie co to on niby juz taki byl), powiedziala ze tele bedzie za max 3-4dni, jak sie okazala byl po ponad 2tyg. po moich interwencjach telefonach do nich. niby wszystko OK nastepnego dnia to samo sie dzieje z telefonem zawiozlem spowrotem donich no i po 1tyg powrocil znow z w-wy, z super wgranym nowym oprogramowaniem i wymieniona nowa bateria tak jakby niebylo mozna zrobic tego namiejscu w Lbn
MarcinLbn, pitolisz, naprawiają na miejscu nigdzie nie wysyłają, 4x tam nosiłem różne nokie i nigdy nie miałem z tym problemu , to w salonach wysyłają do wawy, coś ci się popitoliło
_________________ PRZEKŁADAM LANS NAD OSIĄGI.... 19CALI
moja 6630 tyeż do wawy była wysyłana a jak potem zaniosłem do SIMLOCKA na tyśiaclecia to goscio powiedział ze jakbym od razu przyniusł do nich to by mi ja odratowali bez problemu, a ze jak ja oddałem na piłsudzkiego i przez 10 dni czekałem to i sie ch dało z nia zrobic
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
MarcinLbn the fastest furious Ustrzelił 100000post
MarcinLbn, pitolisz, naprawiają na miejscu nigdzie nie wysyłają, 4x tam nosiłem różne nokie i nigdy nie miałem z tym problemu , to w salonach wysyłają do wawy, coś ci się popitoliło
nic mi sie niepopitolilo bo niespelna mieciac temu przerabialem ten temat, ogolnie to jak dla mnie dziadostwo , przynajmniej mi wysylali i to 2razy do w-wy, wlasnie w tym serwisie moze miales wiecej szczescie niz niewiem co ze Ci to tak wszystko zrobili i sprawnie jak twierdzisz na miejscu