Auto: ropniak
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 08:53 Gdzie w Lublinie jest duży wybór rowerów stacjonarnych?
Witam.Chce kupić w miarę dobry rower stacjonarny do domu,no i oczywiście żeby nie przepłacić.Gdzie w Lublinie ,w jakich sklepach jest jakiś fajny wybór takiego sprzętu.
z ogloszenia tez czasem mozna fajne cacko znalesc przywiezione od naszych zachodnich sasiadow wiadomo ze to bedzie juz troche starszy sprzet ale w roverkach stacjonarnych sie prawie nic niezuzywa
w jakich sklepach jest jakiś fajny wybór takiego sprzętu.
raczej rafiemu chodzi żeby pooglądać, przewieźć się itp
też są w tych wszystkich makro, realach, leclerkach, ale nie wiem czy to coś dobrego i wartego polecenia...
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Auto: ropniak
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 09:39
Chce rower do domu,bo na dwór mam i nie zawsze chce sie jeździć.A ja muszę często bo mam nogę po operacji i siedze tylko i tyje i nogi nie ćwiczę. A szczególnie w zimie sie przyda.Wiem że czeka mnie jeszcze 1 operacja więc na pewno w domu takie coś powinno stać.Chce rower w miare dobry,bo w tych tanich napędy padają .Interesuje mnie rower do 2000zł.W tym dekatlonie moze coś być a oprócz marketów gdzie jeszcze sprzęt taki jest?Moze sa jakieś sklepy z wyposażeniem do siłowni?
MarcinLbn the fastest furious Ustrzelił 100000post
Na Nałęczowskiej masz duży sklep sportowy, dokładniej jak jedziesz w kierunku Nałęczowa, mijasz po lewej salon Mitsubishi i jakieś 200-300m po lewej stronie masz centrum handlowe, a najtaniej kupisz na Allegro lub w jakimś sklepie internetowym.
Auto: Audi A4 1.8T Q, widlak
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 11:23
MACIOR napisał/a:
Na Nałęczowskiej masz duży sklep sportowy, dokładniej jak jedziesz w kierunku Nałęczowa, mijasz po lewej salon Mitsubishi i jakieś 200-300m po lewej stronie masz centrum handlowe, a najtaniej kupisz na Allegro lub w jakimś sklepie internetowym.
tego sklepu na naleczowskiej juz chyba nie ma teraaz spozywczy tam jest
tego sklepu na naleczowskiej juz chyba nie ma teraaz spozywczy tam jest
A ja polecam rowerek firmy york fitness. Stoi u mnie w domu już kilka lat i jest nie do zajechania. Przeżył sporo (pozdro wilku i szarak ) i nadal działa.