Wysłany: Wto Sie 14, 2007 16:20 nic juz nie wiem-pomoc pilnie potrzebna
hej,
moj mercedes gasnie,nic nadzwyczajnego....ale gasnie na dolach,wybojech(czyt.drogach lublina),gasnie takze przy silnym zamknieciu maski....no wlasnie,zagadka polega na odgadnieciu co tam nie kontaktuje,czy co moglo sie zepsuc,naprawde jestem wraz z mechanikiem w przyslowiowej pupci!??!
odpalam i otwieram go z kluczyka,czy mozliwe ze pilot ktory wylacza immobiliser przy nacisnieciu przycisku w nim,przy uzywaniu samrgo kluczyka bedzie wariowal??
Auto: BMW e39 523i
Skąd: Choiny Pomógł: 16 razy Dołączył: 05 Wrz 2004 Posty: 918
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 22:55
u mnie gaslo bo chłodnica wypadła z mocowań i obcieła czujnik położenia wału i raz kontaktowało a raz nie , na początku obstawiałem wyłączik bezpieczeństwa ale po usunięciu go dalej było to samo
dlatego najlepiej będzie jak odpalisz silnik, otworzysz maskę i będziesz ruszał różnymi kabelkami i obserwował co się będzie działo
potrzbny wiec jakis spec z komputerem w poblizu diamentowej...kiedys slyszalem o kims z tamtad kto jest naprawde dobry,Lenartowicz odpada zbyt dlugo sie czeka no i znow musialbym go laweta wozic po miescie;)
potrzbny wiec jakis spec z komputerem w poblizu diamentowej...kiedys slyszalem o kims z tamtad kto jest naprawde dobry,Lenartowicz odpada zbyt dlugo sie czeka no i znow musialbym go laweta wozic po miescie;)
Merc Serwis Gruza Romanowskiego na Węgłinie, boczna kraśnickiej.
blisko diamentowej bo na zemborzyckiej masz swietnego diagnoste...jadac od strony toru po prawej stronie 100m przed swiatlami z Kruczkowskiego
602 633 214 pan Marek...
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001