Witam. szukałem tego tematu na forum, ale było tylko o bezprzewodowym necie. Jutro kończy mi się umowa na internet z chello. Dodam że mam teraz 256kb/s [na umowie] za 49zł a na różnych licznikiach prędkości sieci pisze mi że mam ponad 500kb/s
Ale dobra umowa się jutro kończy, a ja potrzebuję internetu.
Teraz pytanie,
W jakiej firmie najlepiej założyć internet? Żebym nie bulił za instalacje kilkaset złotych i żebym nie płacił bańki miesięcznie. Potrzeba mi minimum 1Mb/s. Dodam, że w bloku, przy kruczkowskiego.
Proszę o podanie adresów firm w lbn, i jakieś numery telefonu jak macie pod ręką, jak nie sam sobie poszukam
Joł.
Z góry dzięki.
[ Dodano: Pią Sie 17, 2007 13:17 ]
Dodam, ze zastanawiam się nad net24 z netii 49zł 1Mb/s i neo, ale tam cennik jakiś po&%^$any więc za chwilkę tam pojade dokłądnie się spytać.
niebądź dzieckiem neo i niekupuj gejostrady
ja mam chello i jestem zadowolony
ew możesz popytać u providerów też maja ciekawe promocje jak przechodzisz od innego operatora
z providerów polecam enterpol i telprojekt
niebądź dzieckiem neo i niekupuj gejostrady
ja mam chello i jestem zadowolony
ew możesz popytać u providerów też maja ciekawe promocje jak przechodzisz od innego operatora
z providerów polecam enterpol i telprojekt
podaj jeden sensowny argument na nie ...
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Rzeczywiście wielki problem z tą neostradą, dla mnie ważne żeby było niedrogo i szybko, walą mnie stereotypy.
[ Dodano: Pią Sie 17, 2007 21:57 ]
Btw, też mam chello 256kb/s za 49zł, proponują mi 512kb/s za 60zł. Netia proponuje mi 1Mb za 49zł. na 3 lata, albo na dwa lata za 59zł i temu będę przychylny.
Zobacz ofertę Neti, coś obiło mi się o uszy, że mają naprawde fajne promocje. Co do Tele2 to te 15msc to tylko bajer żeby ściągnąc ludzi, znajomy ma u nich łącze 1mbit i mówi, że tylko w nocy może rozkręcić pełen transfer, pozatym często zrywa połączenia. Jak chcesz dobry net który nie zrywa połączeń i oferuje taką przepustowośc łącza za jaką płacisz to instaluj NEO + jakiś router i masz święty spokój. Użytkuje Neo od paru ładnych lat i nigdy nie było przerwy w łączu dłuższej jak 2 minuty, a kompa ostatnio wyłączyłem gdzieś w 2003roku
Na stronie właśnie pisze że w netii 1Mb za 49zł za 3 lata, i 59 za 2, i przez pierwsze 3 miechy 19zł abonament. Chyba się tam przejdę i podpisze umowę.
Dzięki za pomoc,
tak jak pisalem w shoutboxie polecam it-net, mam neta u nich juz ponad 6 lat i jestem bardzo zadowolony. dowiedz sie tylko czy maja podlaczenia u ciebie na osiedlu.
cennik i info znajdziesz na ich stronie http://www.it-net.pl/
pozdro
Nie wiem ile czasu zajmuje im podlaczenie ale napewno nie wiecej jak 3 dni
Problemow wiekszych nie ma a jesli sa to maja telefony alarmowe na ktore mozna dzwonic cala dobe i staraja sie jak najszybciej rozwiazac problem Czasami tez, jak testuja swoje lacza to rozkrecaja je na maxa i wtedy transfery sa po 1,5Mbajta Pamietam jak jednej nocy sciagnolem cos kolo 150GB