Wysłany: Nie Sie 12, 2007 22:37 jakie wybrac autko na lato??
lato odchodzi a ja zamierzam kupic cabrio ... chce kupic autko do którego włoze troszki kasy aby wygladało jak nalezy...chce aby to było cabrio które postoi w moim garażu i wraz z uciekajacym czasem bedzie mnie cieszyc.....
bmw e30 -piekna linia która mnie urzeka i tylkni naped i silniki zawsze chciałem kupic bmw ale nigdy tego nie zrobiłem ...ten egzemplaz z 3,5l silnikiem
vw golf 1 -mały zwinny prosty ale silniki mniejsze niż w bmw i autko mniejsze ale takze z duszą jak i bmw
to sa egzemlarze z polski, za granicami tez mozna znalezc inne, ostatnio w polsce jestem tylko na urlopy wiec autko ma mnie cieszyc jak wtedy bede....na same autko nie chce wiecej wydac niz 8000zł- pieniazki wole włozyc w jego mody......
ja bym polecał MX5
wg wielu rankingów jeden z lepiej prowadzących się, i najmniej zawodnych samochodów...
ale w tym wypadku na samochód szykuj 10 i więcej kpln...
ale frajda z małego, lekkiego rwd niesamowita
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
mx5 fajne auto ale jakos neeeeee . audi cabrio - cudne auto miałem audi coupe 2,3 ale jest drozsze ............a w bmw jest jeszcze taka opcja ze mozna dopupic sobie hard top- sztywny dach jak juz słońca zabraknie , przegladam stronki moze cos wynajde
a w bmw jest jeszcze taka opcja ze mozna dopupic sobie hard top- sztywny dach jak juz słońca zabraknie
Do audi tez.
Ja jeździłem tylko 1 cabrio. Fiatem barchetta. Samochód bardzo z wyglądu mi się nie podobał, ale im dłużej nim latałem tym bardziej piękniał w mych oczach. Ogólnie polecam, bardzo żwawe cabrio, ale z zamkniętym dachem klaustrofobii można się nabawić.
A jak sie dobrze poszuka to i do 8 tys, czasem sie znajdzie
fiat baretta spoko autko ale 2 miejscowe
tak poprzegladałem net i nie wiem czy jednak nie poczekac troszki i tak jak "rysio" zaproponował audi cabrio - http://moto.allegro.pl/it..._cabrio_b4.html ,,,,
choc nie mowie cena tego aut jest wieksza ale bmw i inne dalej w poszukiwaniu, a tez znalezłem taki troche starszy ale wiecej kaski na inwestycje zostaje........ http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3103540
za 3 tygodnie bede w polsce potem do holandii bo zmieniam kraj do życia na mniej deszczowy może tam jeszcze poszukam bo w polsce mało fajnych egzemplarzy......ale nad niektorymi sie zastanawiam....
dopiero dziś do polski zjechałem wiec narazie mam lekki urlopik, potem do holandii, tam troszki poszukam,,,,,,,ale troszki krucho sie zrobiło z kasą - kary za jazde bez ubezpieczenia w irlandii kosztują tyle co cabrio - 3000eur - wiec narazie własnie czy nie zostawic zakupu dopiero w nowym roku przed latem ......
ale moim typem jest bmw 325 cabrio co sadzicie o nim bo duzo czytałem ze te auta łamia sie na progach za tylnimi drzwiami, i vw golf 1 . jak coś znajde napewno napisze co i jak.....
Jak szukasz Golfa to widziałem w Łuszczowie jednego mk1 cabrio na sprzedaż, z zewnątrz wygląda na naprawdę zadbane. Jak chcesz wiedzieć coś więcej to PW.
Auto: SDI po czipie
Skąd: Czechów Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Cze 2004 Posty: 612
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 11:50
osobiście mogę polecić golfa mk.1 cabrio, auto bezawaryjne, części tańsze niż do malucha, fajnie sie prowadzi... polecam tego z silnikiem 1.8, ja mam 1.6 i po założeniu gazu auto jest zmulone totalnie ale chodziło o lans a nie o osiągi... pozdro600
P.S jak chcecsz sobie zobaczyć jak to wygląda i jak sie tym jeździ to wal na PW