Nastepny fotoradar=Unii Lubelskiej??
Dzis mi sie o uszy obiło ta wiadomość, ze gdzies w okolicach Gali stoi-stacjonarny, moge sie mylić,
Cos wiadome na ten temat??
Podobno pierwszego dnia,w ciagu 4 godz. zapchała sie pamieć.
Bez kitu trzeba bedzie kanałami jezdzić jakos
nawet nie dolujcie bo przez 3 dni latalem tam z 10 razy
haa i to pewnie ty zapchałeś pamieć
a tak na powaznie to zadnego fotoradaru tam niema śmigam tamtędy codziennie na rejon i jakos niewidzialem nic podobnego... aaa i tego kolo obi na zwyciezkiej tez sie niebojcie bo niedziała
głosujcie na PiS zamiast budować więcej dróg stawiają wiecej fotoradarów w końcu taki fotoradar to koszt około 20000 a kilometr drogi napewno więcej. Obiecali tanie państwo i mamy tanie państwo
p.s. wreszcie zaczeli lublin piaski na felinie robić do 2012 może skończą
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 21:26
koszt fotoradaru (urzadzenia a nie masztu) to 135 tys pln. W lublinie jest aktualnie 1 szt. ktora jest "wkladana" w te maszty co ustawili na trasie na Wawe i na Piaski a takze te wstawione w LBN, ten fotoradar moze tez pracowac w dowolnym miejscu na tym "stojaczku" i wtedy policjanci siedza na biezaco w aucie i papierki wypelniaja bo jak wstawia gdzies w maszt i natlucze im fotek potem ktos to musi spapierkowac (a to duzo roboty a chetnych do niej malo)... nie ma sie jednak co cieszyc bo straz miejska w LBN ma zamiar kupic wlasnie taki fotoradarek i ustawiac sie na miescie (dostali chyba jakies dofinansowanie na ten cel)... duzo bardziej oplaca ja sie auta z wideorejestratorami bo policjant na biezaco wypisuje mandaty i najczesciej tzw "kombosy" np predkosc przekroczona o 50km/h + wyprzedzanie na przejsciu + cos tam...
nie ma sie jednak co cieszyc bo straz miejska w LBN ma zamiar kupic wlasnie taki fotoradarek i ustawiac sie na miescie (dostali chyba jakies dofinansowanie na ten cel)...
a oni mogą wogule za prędkość mandaty dawać myślałem że tylko za zakazy parkowania itp