Wysłany: Sob Wrz 18, 2004 10:32 Ja w sprawie działu galerie na stronie...
Tak mnie naszła myśl po grillowaniu... Popatrzyłem na dział galerie i jest strasznie tematyczny...Stricte historyczny powiedziałbym... Chciałbym uruchomic w galerii np. dział "tapety"... Oczywiście nie chcę sciągac tam fotek z sieci, tylko samemu je zrobić i tam umieszczać... W tematyce motoryzacyjnej, ale i nie tylko... Powiedziałbym klimatycznej, związanej ze sceną... Kfaku wlasnie dostal próbkę, więc moze rzeczywiście...
Macior robię tylko zdjęcia żonie... Tak, ze na laski musisz udac sie raczej pod inny adres
Kazik, ja zrobilem tylko kilka foteczek tak na probe, bo nigdy nie robiłem fotek w takich warunkach... Efekt calkiem niezły, ale musze nad soba popracować... Najlepiej wysząl Honda Kfaka w światłeach... Zrobilem z tego tapetkę dla Kfaka... Niech sam zaprezentuje
_________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna...
Nie taka, jak Ty.../Estelle/
Tak sobie myślę, ze jak już się to wszystko kapke okrzepnie to można by zrobić trochę bardziej profi sesji... Mam kilka miejscówek... Być może w ostatecznym modelu byłby to po prostu zakład produkcyjny z tapetami pt "Chcesz mieć na kompie fotkę własnego śmigacza?"... Ale oczywiście nie tylko... Mam na kompie dobre 3,6 tys zdjęć zrobionych tylko w tym roku...
_________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna...
Nie taka, jak Ty.../Estelle/