szczerze mówiąc to ja nie jestem zwolenikiem takie czegos robienia z bmki jakiegos statku kosmicznego wole spokojniejszy styl ale kazdu lubi co innego pozdro
_________________ BMW jest jak kobieta czasem robi fochy;)i od czasu do czasu musi dostac po piz cenzura:)
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Wto Mar 01, 2005 22:14
tygrysss napisał/a:
szczerze mówiąc to ja nie jestem zwolenikiem takie czegos robienia z bmki jakiegos statku kosmicznego wole spokojniejszy styl ale kazdu lubi co innego pozdro
dopoki nie otworzysz drzwi wszystko jest po staremu... a z otwrtymi drzwiczkami mozna dawac czadu na zlotach lub na kraku
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sro Mar 02, 2005 15:34
Pawel_M napisał/a:
Dzięki Jaqub za fotke zajebista sprawa żeby jeszcze taka przeróbka była tańsza hehe
to nowosc na rynku... wiec taka cena... zestawy sa proste skladaja sie z silownikow i odpowiednich nakladek (bo przerabia sie tylko mocowanie drzwi- klamka, zamek i cala reszta zostaje)... ale mysle ze za jakis czas cena sie troche ustabilizuje a wtedy
Auto: Pomoc Drogowa
Skąd: Węglin Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Sty 2005 Posty: 337
Wysłany: Sro Mar 02, 2005 16:02
Jaqub napisał/a:
Pawel_M napisał/a:
Dzięki Jaqub za fotke zajebista sprawa żeby jeszcze taka przeróbka była tańsza hehe
to nowosc na rynku... wiec taka cena... zestawy sa proste skladaja sie z silownikow i odpowiednich nakladek (bo przerabia sie tylko mocowanie drzwi- klamka, zamek i cala reszta zostaje)... ale mysle ze za jakis czas cena sie troche ustabilizuje a wtedy
A wtedy będzie mnie stać na e-36 coupe i zrobie sobie takie drzwi...