co do rs4 killer to juz jeden w lublinie byl . jak znajde ten watek to go wlepie. niezla beka byla
[ Dodano: Czw Lis 15, 2007 16:51 ]
masss z forum streetracing.pl napisał/a:
Kill umówiony...
Autka:
1.Seicento Sporting 1.2 (Silnik z PUNTO 1,2 9,6sek do 100 po lekkich modach)
2.Audi RS4 MTM
Ja lekko z 3,5tys .. czekam na żółte (start na żółtym, tak umówione)
I jest.. start... 7tys obr. i dwójka, a RS 1m za mną...
drugi bieg i cisne...audi coraz bardziej zostaje za mna...
7tys..(niestety mam odcinke) i trójka ... mijam 170 km/h Audi juz jakies 2-3 długości za mną ... i bardzo szybko zwiększamy dystans ... mijamy 400m, ostatecznie 5 długosci wygrałem
Wrażenie: bardzo zadowolony
pamietam byl jeszcze kill sla tego autora ale tak jak pisalem jest to chyba w archiwum a albert milczy . ten kawalek mialem w historii gg
Auto: z3 w częściach
Wysłany: Czw Lis 15, 2007 18:11
niewniem jakie miało mody to 1,2 ja dostawałem od punciaka T.w 5 drzwiach, robił chyba 13,7 -13,4 na zwykłych lakach to powiedzmy usredniajac ze seryjne rs zrobi 13,3 to juz blisko
Zacznijmy od tego, że ten kurdupel nie miał 1.2 tylko serie 1.1 z jakimś szajsowanym tłumikiem.
ale nikt nie pisze co on mial, ktos go tylko parodiowal, nazywal sie prawie jak on i opisal smieszne kille. ogolnie beka byla na sr. szkoda ze nie da sie odgrzebac 2 killa