a mi to jakos nie pasuje...
Jak chcesz tańszego laptopa to looknij na www.agito.pl mają dość fajne i przyjemne ceny wysyłają UPS wiec paczka napewno niedojdzie uszkodzona
odpisali mi,ze maja jeszcze te zestawy w promocji i ze w poniedzialek do mnie zadzwonia. zamowie 3 zestawy platne przy odbiorze, sprawdze i dam znac co i jak
_________________ Bóg dał nam nogi po to abyśmy doszli tam gdzie nie dojedziemy na glebie...
Ja bym Ci radził zastanowić się jeszcze nad tą transakcją. Strona firmy zrobiona z jakiegoś prostego szablonu, stoi na republice (kto wie może nawet darmowe konto ), konto pocztowe też z onetu, nie mają nawet wykupionej żadnej domeny. Poważne firmy tak nie robią.
Cytat:
firma powstała w 1979 roku, do dnia dzisiejszego osiągnęliśmy pozycję handlowego lidera w branży telefonów
Skoro działają tak długo i są potentatem to czemu po wpisaniu w google ""colen poland" wyskakują raptem 3 wyniki i w dodatku wszystko o firmie zostało napisane w ciągu ostatniego tygodnia. Jak dla mnie sprawa śmierdzi wałem na kilometr.
odpisali mi,ze maja jeszcze te zestawy w promocji i ze w poniedzialek do mnie zadzwonia. zamowie 3 zestawy platne przy odbiorze, sprawdze i dam znac co i jak
wiesz ile kosztuje sprawne , niejumane X60 w takim wypasie jak oni mają???
porównaj ceny z czymkolwiek (w tym alledrogo.pl) i sam zobaczysz , że gdyby to nie byl jakiś wałek to przy takiej ofercie mieliby towar wyprzedany po 5 minutach a nie czekaliby do poniedziałku...
[ Dodano: Sob Lis 10, 2007 23:18 ]
Cytat:
nokia n95 wpłata za daną nokie oznacza uzyskanie jednej gratis
promocja ograniczona do 15listopada
nooo... chłopie bierz do tego kompa a tę drugą natychmiast od Ciebie odkupuje za 75% wartości rynkowo-giełdowej , pod warunkiem , że to oryginał a nie Nokla
Zawsze może zamówić za pobraniem i sprawdzić paczkę przy kurierze, jak jest cegła to dziękujemy i paczka wraca do nadawcy, a moneta w kielni zostaje
pupcia....
Paczke może otworzyć po wcześniejszym podpisaniu i zapłaceniu pobrania.
Gdy w paczce bedzie np cegła spisuje sie protokół szkody.
Żaden kurier nieda ci otworzyć przesyłki przed podpisaniem i opłaceniem. Wiem bo siedzę w tej branży juz troche czasu. Na twoim miejscu zastanowilbym sie ze 3 razy a poźniej jeszcze raz i dał se spokój. Pozatym w dzisiejszych czasach to nawet za darmo w facjate niedostaniesz.