Na Warszawskiej, jak jedziesz od miasta zjeżdżając z pierwszej góry naprzeciwko Aldika (chyba Aldika) po lewej stronie masz diagnostykę samochodową, ustawiali mi w Audi i paru innych autach gdzie nikt inny nie miał pojęcia jak się zabrać albo wogóle się niepodejmował.
Auto: VW Amarok
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 560
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 20:32
MACIOR napisał/a:
Na Warszawskiej, jak jedziesz od miasta zjeżdżając z pierwszej góry naprzeciwko Aldika (chyba Aldika) po lewej stronie masz diagnostykę samochodową, ustawiali mi w Audi i paru innych autach gdzie nikt inny nie miał pojęcia jak się zabrać albo wogóle się niepodejmował.
ABRAMEK !! jezeli chodzi o zbierznosc to moim zdaniem mistrz w naszym regionie i nie tylko.. Samochody torowe z calej polski zjezdzaja do niego.
Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 08:09
MACIOR napisał/a:
wogóle się niepodejmował.
STOP DYSORTOGRAFII Pisz tak by inni mogli Cie ZROZUMIEĆ! Zanim wyślesz posta PRZECZYTAJ GO! Jesteś dyslektykiem? nie umiesz pisać po polsku? np. przeglądarka FIREFOX sprawdza błędy jak Word
Ziółkowski Krzysztof Abramek Marek Zakład Mechaniki Pojazdowej
Adres
al. Warszawska 66 a
20-803 Lublin
Lubelskie Dane kontaktowe
Telefon: +48 815 333 010
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 14:55
Tak z ciekawości zapytam,a czemu akurat tam dobrze ustawiają zbieżnoć.Przecież to jest banalne proste,dlatego nie rozumiem czemu inne zakłady diagnostyczne nie moga sobie z tym poradzić.
Ja całe zycie jeżdze do swojej szkoły na Długosza-wjazd od Poiełuszki i zawsze byłem zadowolony a i z płatnościami też jest oki .Tymbardziej że widuje tam wielu taksówkarzy a oni robią duzo kilometrów i nie pozwolili by sobie aby im opone gdzieś darło czy ściągało.
Dlatego z ciekawości pytam co w tamtym zakładzie jest takiego specjalnego?Rozumiem gdyby o ceny chodziło,a tu widzę że o jakość wykonania usługi.
Auto: BMW e39 523i
Skąd: Choiny Pomógł: 16 razy Dołączył: 05 Wrz 2004 Posty: 918
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 16:22
_Rafi_ napisał/a:
Dlatego z ciekawości pytam co w tamtym zakładzie jest takiego specjalnego?Rozumiem gdyby o ceny chodziło,a tu widzę że o jakość wykonania usługi.
jeżeli chodzi o samochody seryjne do zwykłej jazdy to faktycznie można pojechać do pierwszego lepszego zakładu byle by pan mechanior miał pojęcie i dobry sprzęt
Pan Abramek natomiast ustawia też geometrię pod kątem sportu (rajdy , wyścigi) gdzie nie ma znaczenia czy będzie darło oponę czy nie i ma w tym spore doświadczenie,
więc jeśli ktoś chce ustawić sobie że tak powiem ,,katalogowe" kąty to może do niego jechać ale równie dobrze może to zrobić gdzie indziej
ja kiedyś ustawiałem sobie na Związkowej u Wiśniewskiego i też byłem zadowolony zarówno z usługi i podejścia do klienta
Tak z ciekawości zapytam,a czemu akurat tam dobrze ustawiają zbieżnoć.Przecież to jest banalne proste,dlatego nie rozumiem czemu inne zakłady diagnostyczne nie moga sobie z tym poradzić.
Ja całe zycie jeżdze do swojej szkoły na Długosza-wjazd od Poiełuszki i zawsze byłem zadowolony a i z płatnościami też jest oki .Tymbardziej że widuje tam wielu taksówkarzy a oni robią duzo kilometrów i nie pozwolili by sobie aby im opone gdzieś darło czy ściągało.
Jako jedyna osoba/firma potrafi "DOBRZE" ustawić zbierzność na tyle w quattro, czego inne stacje/firmy niepodejmują się lub twierdzą, że nie ma co ustawiać.