Witam to i ja z was "skorzystam" ) Rozstałem się jednak ze swoim samochodem i szukam czegoś nowego.
Kwota jaka mnie ogranicza to max 25tys ale wolałbym się zamknąć w okolicach 20.
Myślałem o Alfie GTV 2.0turbo ale sam nie wiem czy alfa to dobry pomysł
Aha i jeszcze tak BMW odpada, honda prelude odpada. jakoś mi nie pasują. Jeśli macie jakieś ciekawe pomysły albo znacie jakieś fajne samochody na sprzedaż będę wdzięczny.
Z corrado to sie właśnie rozstałem więc odpada. Zaraz poprzeglądam to co podesłałeś.
Fiat coupe to prawie to samo co Alfa GTV i pewnie tak samo sie psuje
z tego co ja wiem, alfa psuje się spooooro bardziej niż FC, i sporo osób dradza ją...
piszą nawet coś w stylu, że "psuje się, droga w utrzymaniu, ale jesteś miłośnikiem marki to Ci to nie przeszkadza, lecz jeśli liczysz na kupno samochodu i bezawaryjną jazdę, to odpuść"
podobną wypowiedź kiedyś czytałem na sr.pl, i potwierdzało to kilka osób
a na FC jako tako mało ludzi narzeka
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 10:29
nie wiem czemu od razu odrzuciles KEBAB'a (znaczy e36 coupe)... za 25 kola mozna znalezc naprawde ladna sztuke w ///Mplastikach i na mega wypasie... byla sliczna 328i coupe na sprzedaz (typowy german) ale wlasciciel sie rozmyslil... motor m52b28 jest naprawde oszczedny i ma bardzo duzy zapas mocy i momentu (jechalem autem tego kolegi z Tarnowa do Lublina)...
Jaqub bez obrazy ja mam uraz na bmw, w większości przypadkach to kojarzyła mi się z wsią i dresami, u mnie na osiedlu było kilku takich hamów w dresach i wozili sie bmw żeby się pokazać
Ale ostatnimi czasy mam chęć na e30 z jakimś kozackim silnikiem i na pięknych bbs'ach RS albo e36 w coupe 328i też na bbs'ach i glebie
_________________ Gieorgij z You can dance napisał/a:
[quote="Gieorgij"]A do.je.bać ci?[quote]
Eclipse mysle ze calkiem fajne coupe, Nissan 200sx s14 tez niczego sobie no i MR2...
Jednak mysle ze Volvo C70 najlepsza opcja byłaby...
Fiat Coupe 20VT LE (Limited Edition) mozesz kupic juz za 20kpln, skórzane fotele recaro, odpalany ze startera, nawiercane hamulce brembo, no silnik 220KM 6.5 do 100km/h i 14.5 na 400m...