Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 20:55 polerka rantow w ALU by fajna-felga.pl
Przy zamowieniu na min 4 komplety cena za komplet wypolerowanych profi rantow 200pln. Ew proszkowe/piecowe nakladanie claru +150PLN/KOMPL ale nie poleca sie ze wzgledu na zmniejszenie blysku o min 20% ktos chetny?
A felgi trzeba by bylo jakos dostarczyc do Wawy...
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 21:15
Macku tak jak pisalem... mi co prawda powiedzial 250pln za 19tki (bo niby tyle normalnie bierze za same ranty we wszystkiche felach) ale jak by uzbieral kilka kompletow (4ry) to by byly po 200pln komplet (czy 16 czy 19 )
co do dostarczania to dobrze by bylo jakby ktos podrzucil i oddalo by sie jakos mu kase czy cos bo ja jakos nie mam zaufania do kurierow itp...
W sumie wstępnie dogadane, troszkę taniej niż w wawie, jak ktoś jest chętny i nie da pupy jak przyjdzie co do czego to niech robi fotki felg, podaje wymiary, co chce i wrzuca w temacie. Wysyłka, opcja 1 kurier i europaleta, opcja 2 szukanie jelenia z busem który to zawiezie, opcja 3 poświęcam się dla ludu, montuje busa wioze to do Poznania, baluje weekend wracam, potem lece po odbiór, znowu baluje i wracam z felunkiem, oczywiście wyjazd i balanga na koszt LKT Trzeba się troszkę śpieszyć i "zacieśniać" bo jest kolejka i trzeba czekać, dodam robota full profi, lata doświadczenia, zresztą kto przegląda GT to na 100% widział ich robotę setki razy.
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 14:30
MACIOR napisał/a:
siwy napisał/a:
w dziale klasyki jest HOW - TO jak zrobic to samemu
Robiłeś to kiedyś Ja po zrobieniu jednej felgi do Porsche stwierdziłem, że wolę zapłacić i niech ktoś inny się z tym męczy.
roboty jest w ciul... poza tym trzeba miec troche wprawy bo latwo wykanczajac "przypalic" polerke i zostana smugi a to znaczy ze trzeba zaczynac prawie od nowa... poza tym u mnie na rantach jest clar i pod nim lakier jeszcze wiec kolejne godziny roboty...
ja tez wole dac komus kto zrobi to profi a nie bedzie eksperymentowal i uczyl sie fachu na moich felgach
[ Dodano: Pią Sty 25, 2008 21:03 ]
3/4 forumowiczy to LANSerzy... a tu zero odzewu... hehe... no coz aby do wiosny
Auto: B5 Syncro i FIREBLADE ;)
Skąd: Węglin Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Wrz 2007 Posty: 218
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 15:40
Ja tam postanowiłem spróbować polerki na własnej skórze i sam wziąłem się do roboty. Jest to pracochłonne i może nie wyjdzie w pełni profesjonalnie ale za to potem zostaje radocha, że zrobiło się to samemu. Jak skończę to wrzuce fotki. Jak na razie skończone są 2 sztuki i nie wyglądają najgorzej