Wysłany: Sro Maj 14, 2008 21:13 Kamery na sygnalizacji świetlnej na krzyżowce świdnickiej
mam takie pytanko czy wiecie może czy te kamery które są zainstalowane przy sygnalizacji świetlnej na krzyżowce świdnickiej służą tylko do pomiaru natężęnia ruchu czy może coś jeszcze ??
dzięki za info
Gelu ogólnie te kamry obserwują ruch ale nalerzy być przy nich ostrożnym bo w razie wykroczenia wycinają sobie klatke i robią z tego zdjęcie! mój koleszka już takie dostał i zapłacił za nie 200zł
Auto: Galant
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 21:46
Bardzo często jak jadę bardzo rano ul. Piaskową do Kunickiego to zawsze powoli dojeżdżam i nim dojadę światełko błyska na zielono. Nie wiem czy to przypadek czy naprawdę ktoś tam siedzi i gapi się w monitory. W każdym bądź razie mi się podoba
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
ani jakichkolwiek (bynajmniej tyle wiem z autopsji ), mierzy tylko natężenia ruchu, dopiero w warszawie na przyszły rok jest przewidziane ich wykorzystanie do walki z piratami (ale czy to wejdzie, bardzo droga rzecz)
_________________ PRZEKŁADAM LANS NAD OSIĄGI.... 19CALI