EJA!
nie mialem jeszcze okazji (dzięki Bogu) naprawiać/kupować pompy od wspomagania wiec doświadczeń mało a moja pompa wyyyyje
Pytanie brzmi regenerować? szukać używki? czy co robić?
codziennie przejezdzajac ul. Pawią widze kolesia na Kośminku który zajmuje sie wspomaganiami, maglami itp...
Co radzicie?
_________________ Jest: A6 C4 ACK Quattro Avant
Było: 100 C3 Biel Dubaju - na zawsze w pamięci
Auto: audi a4
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Paź 2007 Posty: 864
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 18:45
Ja napisze tak, mam ten sam dosłownie problem.Byłem u tego gościa co piszesz że go mijasz codziennie koło Pawiej posłuchał popatrzył i powiedział: przynieś pan coś będziemy radzic.Podejrzewa że jakis pierscien (nie pamiętam fachowej nazwy) i w przybliżeniu podał cenę za naprawę ok 300 złociszy.
Auto: quattro
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 16:07
Tez mam ten sam problem wspomaganiem ale nie wyje tylko jak szybko manewruje to musze użyć duzej siły bo już nie wydaje takiego ciśnienia i jeszcze do tedo problem z odpowietrzeniem hamulców bo u mnie w AUDI 200 TURBO QUATTRO 1985r. nie ma serwa tylko dopowietrzenie układu hamulcowego jest od pompy wspomagania i przez tzw.akumulator układu hamulcowego i jest problem że słabo odpowietrza hamulce co do regeneracji na pawiej to kiedyś podzczas rozmowy z kolegą w podobnym audi z tym problemem regeneracja na na pawiej na długo nie pomogła co do szrotów jest ciężko o taką pompe bo szukałem ale mam goscia od którego biorę taką za śmieszne pieniądze w dobrym stanie gdyby coś było potrzeba to zawsze pomogę załatwić jak coś zostawiam kontakt 0603 076 092 pozdrawiam QUATTRO
ja chyba jednak zdecyduje sie na regenerację, ale poszukam najpierw innych zakladów niż ten na Kośminku (Pawia). Mnie się nie spieszy bo wyje ono od 2 lat ale w koncu bedzie trzeba
_________________ Jest: A6 C4 ACK Quattro Avant
Było: 100 C3 Biel Dubaju - na zawsze w pamięci