FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pompa Wspomagania...
Autor Wiadomość
czekereke 
drifter
Derektor Emaliator

Auto: Biel Dubaju
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 18:16   Pompa Wspomagania...

EJA!
nie mialem jeszcze okazji (dzięki Bogu) naprawiać/kupować pompy od wspomagania wiec doświadczeń mało a moja pompa wyyyyje :/

Pytanie brzmi regenerować? szukać używki? czy co robić?
codziennie przejezdzajac ul. Pawią widze kolesia na Kośminku który zajmuje sie wspomaganiami, maglami itp...

Co radzicie?

marcinmk2 
streetracer

Auto: audi a4
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 18:45   

Ja napisze tak, mam ten sam dosłownie problem.Byłem u tego gościa co piszesz że go mijasz codziennie koło Pawiej posłuchał popatrzył i powiedział: przynieś pan coś będziemy radzic.Podejrzewa że jakis pierscien (nie pamiętam fachowej nazwy) i w przybliżeniu podał cenę za naprawę ok 300 złociszy.

Paweł_quattro 
Uczy sie pisac
Lili & quattro

Auto: quattro
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 16:07   

Tez mam ten sam problem wspomaganiem ale nie wyje tylko jak szybko manewruje to musze użyć duzej siły bo już nie wydaje takiego ciśnienia i jeszcze do tedo problem z odpowietrzeniem hamulców bo u mnie w AUDI 200 TURBO QUATTRO 1985r. nie ma serwa tylko dopowietrzenie układu hamulcowego jest od pompy wspomagania i przez tzw.akumulator układu hamulcowego i jest problem że słabo odpowietrza hamulce co do regeneracji na pawiej to kiedyś podzczas rozmowy z kolegą w podobnym audi z tym problemem regeneracja na na pawiej na długo nie pomogła co do szrotów jest ciężko o taką pompe bo szukałem ale mam goscia od którego biorę taką za śmieszne pieniądze w dobrym stanie gdyby coś było potrzeba to zawsze pomogę załatwić jak coś zostawiam kontakt 0603 076 092 pozdrawiam QUATTRO

czekereke 
drifter
Derektor Emaliator

Auto: Biel Dubaju
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 17:12   

ja chyba jednak zdecyduje sie na regenerację, ale poszukam najpierw innych zakladów niż ten na Kośminku (Pawia). Mnie się nie spieszy bo wyje ono od 2 lat :/ ale w koncu bedzie trzeba

Odpowiedz do tematu