Wysłany: Sob Lip 05, 2008 15:08 poszukuje kilku części do b4
Witam,
poszukuję lewej poduszki pod silnik do audi b4 (2.0 ABT) oraz osłonę silnika i prawy przedni kierunkowskaz Hella.
Obdzwonilem juz masę szrotów, ale wlasnie te trzy czesci ciezko dostać.. Jeśli ktoś posiadałby owe do sprzedania, proszę o kontakt
Pozdrawiam
dzięki
dzwoniłem tam rano, facet powiedział ze ma poduszke ale od c4.. w poniedzialek się okaze czy bedzie cos z tego a osłony i kierunkowskazu niestety nie mial.. jak kazdy, eh
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 00:43 Re: poszukuje kilku części do b4
shade napisał/a:
Witam,
poszukuję lewej poduszki pod silnik do audi b4 (2.0 ABT) oraz osłonę silnika i prawy przedni kierunkowskaz Hella.
Obdzwonilem juz masę szrotów, ale wlasnie te trzy czesci ciezko dostać.. Jeśli ktoś posiadałby owe do sprzedania, proszę o kontakt
Pozdrawiam
na allegro poduszki tej ktorej szukam nie ma.. niby są rozne firmy, ale mi zalezy na oryginale... poza tym wydawało mi się, że uda się wszystko pozbierać na szrotach znacznie szybciej niz zamawiając przez allegro.. lecz niestety się myliłem
Cytat:
A u Niedziałka pytałeś o kierunek i poduszkę bo moze nowe bedzie sie bardziej opłacało kupić niż używke
kierunek kosztuje 150zł z groszami, wiec odpada od razu na szrocie miał być za 30zł bosha, ale audi, ktore mialo byc dawcą prawdopodobnie zrobią i sprzedadzą w całości.. wiec sie rozmyslili ze sprzedazy.
Dzięki chłopaki za odpowiedzi, ja będe dalej szukał,
Pozdrawiam
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 06:58
Patrzyłem w IC http://sklep.intercars.com.pl/ i kierunek Hella kosztuje 115zł , a Boscha 60zł.Do twgo rabat i cena super wychodzi.Tak samo z poduszką silnika , nie wiem dokładnie która potrzebujesz