Auto: A4 b6 avant
Skąd: Tatary Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 55
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 19:18 Jak poza numerem vin można dowiedzieć się autentyczneg przeb
Mam jeden jedyny wpis w serwisie na ktorym jest data i przebieg.Jestem pewien na bank że moje kilometry nie są moje,jak sprawdzić jaki przebieg ma auto?
Auto: A4 b6 avant
Skąd: Tatary Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 55
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 21:53
Na VAGu sprawdzałem,sprawdzałem też w serwisie.Ale czy można odczytać z komputera abs? Wiem,że mam kręcony licznik ale z chęcią poznałbym orginalny przebieg
[ Dodano: Nie Kwi 19, 2009 21:57 ]
bodek napisał/a:
MACIOR napisał/a:
Przejechać się do serwisu i poprosić o dokumentację serwisową danego auta, nie wiem jak w PL ale u gebelsa dostaje się takie coś od ręki.
u nas w PL to jakoś nie chetnie daja ale nie wiem jak w audi jest...wiele marek nie ma europejskich rejestrów co jest błędem
U Danelczyka sprawdzenie kosztuje 80zł .Sprawdzałem i mam jeden jedyny zapis o moim aucie ale głęboko odbiega on od terażniejszego przebiegu. VAG pokazuje mi to co mam na liczniku,ale słyszałem że można przebieg odczytać z kompa absu
Auto: TOYOTA RAV4
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 1322
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 08:29
qba1971 napisał/a:
U Danelczyka sprawdzenie kosztuje 80zł .Sprawdzałem i mam jeden jedyny zapis o moim aucie ale głęboko odbiega on od terażniejszego przebiegu. VAG pokazuje mi to co mam na liczniku,ale słyszałem że można przebieg odczytać z kompa absu
Ja też sprawdzałem u Danelczyka w tamtym roku tylko że u mnie był serwisowany prawie do końca i wszystko się zgadza